Galaxy S8 akıllı telefon işte bu özelliklere sahip olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 akıllı telefon işte bu özelliklere sahip olacak
Samsung'un sunacağı yeni Galaxy S8 akılı telefonun RAM ve ROM'u detaylanıyor.




Samsung, şu sıralar büyük gizlilik içerisinde yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Galaxy S8 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca bu akıllı telefonun daha büyük versiyonu da sunulacak ve bu model de Galaxy S8 edge adı ile gelebilir.



Büyük ihtimalle Şubat 2017'de MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacak olan akıllı telefon hakkında detaylar gelmeye devam ederken, şimdi de sistem belleği ve dahili veri kapasitesine dair bazı iddialar ortaya çıktı. Daha önce 8GB olarak sistem belleği telaffuz edilse de bu doğru değil. Galaxy S8 / S8 edge'nin 6GB sistem belleği içereceği belirtilmekte. Ayrıca Apple'ın iPhone 7modelleri nedeni ile de 256GB'a kadar da dahili veri kapasitesi seçeneği gelecek.

Çift arka kamera tasarımı içerecek olan Galaxy S8 serisi modeller ayrıca Qualcomm'un kısa süre önce duyurduğu Snapdagon 835 yonga seti ile gelecek ilk modellerden olacak. Önceki senelerde olduğu gibi ayrıca Samsung'un kendi geliştirdiği Exynos yonga setinden de güç alacak olan versiyon gelecek.

Akıllı telefonun önünde parmak izi tarayıcısı bulunacak ve Galaxy S8 / S8 edge'nin metal / cam kasa tasarımına sahip olması bekleniyor. Diğer taraftan Önceki modellerde olduğu gibi yine suya dayanıklı yapı cihazlarda bulunacak.

5.1" / 5.2" ve 5.5" olarak iki farklı ekran büyüklüğü ile akıllı telefonlar pazara sunulacak. Cihazın ekran çözünürlüğünün 2560x1440 olması beklenirken, ayrıca ekran Force Touch özelliğine de sahip olacak.

Samsung ayrıca bu cihazlarında yeni yapay zekaya sahip kişisel sesli asistanına da yer verecek. Apple'ınSiri'si ile bu yeni asistanın ilerleyen dönemde kapışmasına tanık olacağız.
Galaxy S8 akıllı telefon işte bu özelliklere sahip olacak
 


man20

man20

Üye
|-) :ah
 
Enes

Enes

Üye
Allah'ım şok oluyorum :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt