Haber Galaxy S7 ve S7 edge, Android 7.1 Nougat güncellemesi alabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 ve S7 edge, Android 7.1 Nougat güncellemesi alabilir
Samsung, Galaxy S7 / S7 edge için Android 7.0 yerine 7.1 Nougat güncellemesini sunabilir.



Akıllı telefon pazarında Android mobil işletim sistemi oldukça büyük bir kullanım alanına sahip ve Çinli üreticiler başta olmak üzere dünya genelinde sayısız üretici açık kaynak kodlu bu işletim sistemini kullanmayı tercih ederken, geliştirici Google da yepyeni özellikler ekleyerek her sene yeni bir Androidsürümünü pazara sunuyor.



Son olarak Google'dan Ağustos ayında Android 7.0 Nougat güncellemesi gelmişti. Bazı firmalar cihazları için güncelleme olarak bu işletim sistemini sunmaya başlarken, bazıları da hala testlerini sürdürüyor.

Güney Kore devi Samsung, kısa bir süre önce Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için Galaxy Beta Program'ı başlatmıştı. Bazı ülkelerde sunulan bu program Galaxy S7 ve Galaxy S7 sahiplerinin Android 7.0 Nougat güncellemesini denemesine izin veriyor. Final sürümün ne zaman sunulacağı hakkında ise bilgi bulunmamakta.

Bilindiği üzere Google, her ne kadar Ağustos'ta Android 7.0 Nougat'ı sunsa da firmanın akıllı telefon modelleri Pixel ve Pixel XL, Ekim ayında Android 7.1 Nougat ile pazara sunulmuştu.

Gelen bilgiler, Samsung'un da final sürüm olarak Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge kullanıcıları için Android 7.0'ı değil, Android 7.1 Nougat'ı yayınlayacağı şeklinde.

Henüz Samsung cephesinden bu konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama ve bilgi ise bulunmuyor.
Galaxy S7 ve S7 edge, Android 7.1 Nougat güncellemesi alabilir
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Gelsinde ne zaman :hmmm
 


Üst Alt