Galaxy S3 IMEI no sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kapcik

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 IMEI no sorunu
Merhaba, ben 2 gün önce galaxy s3 aldım telefon yurt dışından gelme imei numarası değiştirilmiş, bana bugün mesaj geldi 325252526 imei no lu cihaz kayıt dışı olduğu için kapatılacaktır, ancak benim telefonun imei si 444235262 gibi bir numaraya çevrilmiş telefonum kapanırmı? bir de güncelleme yaparsam sorun olurmu?
 


kapcik

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabilicek kimse yokmu?
 

axmetmcl

Üye
kısacası senin telefonun imei numarası kopya bir imei. malum kaçak telefon almışsın. telefonun aldığın mesajdan ötürüde kapanır.
aldığın yere götürüp bunu söyleyeceksin halledecekler. parada vereyim deme. adamlar sonuçta bunu kasıtlı yaparak satıyorlar arkalarında dururlar. zaten yapacakları işlem 10 dk bile sürmez ancak tekrar aynı sorunla karşılaşabilirsin belki 1 yıl sonra belki 1 ay sonra...
 
Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet o yüzden elinde dandik bi samsung telefon felan varsa bi telefonvuya git onun imeisini elindeki s3 e yapsınlar sonra için rahat olsun :) en mantıklsı bu ama eğer dandik bi samsıng yoksa 2. el bi e250 felan ala 50-70 liraya onun imeisini koydur samsungun güzel yanıda bu imeide rahatsın aldığın yere felan girme yaparlar 1 ay sonra aynı mesaj gelir yazık olmasın telefona benim dediğimi yap.
 

kapcik

Üye
    Konu Sahibi
Al58_58 teşekkürler, peki benim elimde kullanmadığım eski bir nokia var onun imei numarasını kopyalattırsam sorun olurmu? ve güncelleme yapsam kapanırmı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
311
DarkredBlue61
Buğra
Cevap
22
Görüntüleme
974
vedat1966
Cevap
1
Görüntüleme
326
Mesut Aktaş


Üst Alt