Galaxy Note7 ekranı ile dünyada ilk

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7 ekranı ile dünyada ilk
Maşallah diyelim :ehe


Samsung, kısa bir süre önce en önemli üst seviye akıllı telefon modellerinden birisi olarak Galaxy Note7'yi düzenlediği etkinlikle resmi olarak duyurdu. Unpacked etkinliğinde sunulan akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri, suya ve toza karşı dayanıklı yapısı ve ayrıca S-Pen desteği ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Duyurunun ardından Samsung Galaxy Note7 akıllı telefon, bir çok ülkede ön siparişe sunuldu. 19 Ağustos tarihi olarak global pazarda satışa çıkacak olan bu yeni akıllı telefon ayrıca iki yanı kavisli ekrana sahip olsa da edge adı ile sunulmuş değil.

Galaxy Note7 akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor ve şimdi de yeni ortaya çıkan bir habere göre akıllı telefonun ekranı otomatik modunda 1048 nits parlaklığa ulaşıyor. Galaxy S7 edge'de bu seviye 855 nits'deydi. 1048 nits, şimdiye kadar sunulan hiç bir akıllı telefonda yakalanmış bir seviye olmazken, Galaxy Note7'nin bu açıdan ilk olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni akıllı telefon USB Type-C desteği de içeren ilk Samsung akıllı telefon oldu. 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekrana sahip olan cihaz 4GB sistem belleğine sahip ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

İki farklı yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 ile satışa sunulacak olan cihaz 12MP OiS destekli arka kameraya sahip ve ayrıca ön kamera da 5MP olarak gelmekte. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise3.500mAh olmakta.

Galaxy Note7 ekranı ile dünyada ilk
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve Bülent872


man20

man20

Üye
Merak ettim sony Z5 premium kaç nits?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt