Galaxy Note7 duyurulmadan duvar kağıtları ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7 duyurulmadan duvar kağıtları ortaya çıktı
Samsung, üst seviyede sunduğu modellerle oldukça başarılı olurken, geçtiğimiz Şubat sonunda MWC 2016'da Unpacked etkinliği geliştirmiş ve Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki iki akıllı telefon modeli ile adından söz ettirmişti.



Şimdi de 2 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyecek olan firma bu yeni Unpacked etkinliğinde de Galaxy Note7 adındaki bir başka üst seviye modeli ile karşımıza gelecek. Normalde Galaxy Note6 adı ile gelmesi gereken cihaz, Galaxy S serisi ile numaraları eşitleme kararı sonrasında Galaxy Note7 adı ile gelecek.

Duyuru öncesinde bilgiler de gelmeye devam ederken, geçtiğimiz günlerde Galaxy Note7, Birleşik Arap Emirlikleri'nde ön siparişe sunulmuştu ve ayrıca Güney Kore'den gelen bilgilere göre de 3.500mAhbatarya ile sunulacak.

Ayrıca şimdi de yeni akıllı telefonun duvar kağıtları ortaya çıktı. Siz de bu yeni duvar kağıtlarını denemek isterseniz, indirebilirsiniz.

5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD Super AMOLED ekran ile gelecek olan akıllı telefon firmanın edge modelleri gibi iki yanı kavisli ekran ile geliyor. Ayrıca yonga seti olarak da Galaxy Note7 iki farklı versiyon olarak geliyor ve bu yonga setleri de Qualcomm Snapdragon 821 ve Samsung Exynos 8893 olacak.

4GB sistem belleği ile sunulacak olan akıllı telefon 64GB dahili veri kapasitesi ile gelecek. 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera diğer önemli özellikler olmakta.
Galaxy Note7 duyurulmadan duvar kağıtları ortaya çıktı
 


Üst Alt