Haber Galaxy Note 7 Yakında Türk Telekom Mağazalarındaki Yerini Alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 7 Yakında Türk Telekom Mağazalarındaki Yerini Alacak


Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, dünya tanıtımı 2 Ağustos’ta gerçekleştirilen Samsung Galaxy Note 7’yi çok yakında Türk Telekom mağazalarında satışa sunacak. Türk Telekom’un ‘Fiber Güçlü’ GiGA 4.5G hizmeti ile 1 gbps hızına ulaşabilen Galaxy Note 7’yi satın alan kullanıcılara Samsung’un sanal gerçeklik gözlüğü yeni Gear VR da hediye edilecek.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, en güncel teknolojiyi, en avantajlı tekliflerle sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, dünya çapında 2 Ağustos’ta tanıtılan, Samsung Galaxy Note serisinin son üyesi Galaxy Note 7’yi 36 aya varan taksit seçenekleri ile çok yakında mağazalarında satışa sunacak.

Türk Telekom müşterileri, sadece Türk Telekom’un sunduğu ‘Fiber Güçlü’ GiGA 4.5G teknolojisiyle 1 gbps hızına ulaşabilen Galaxy Note 7’ye, Gear VR hediyesiyle birlikte sahip olacaklar. Yeni Gear VR, bir önceki sürüme göre daha büyük lenslere sahip ve 101 derecelik açısıyla tamamen doğal bir his veriyor. Samsung’un Super AMOLED ekranlarıyla kullanıcılar saniyede 60 kare görüntüleyerek çok daha net bir sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilecekler.

Geliştirilmiş S Pen ile fikirleri kolayca ve hızla hayata geçirme imkânı sunuyor

Akıllı cihazda büyük ekran tercih eden kullanıcılar için tasarlanan Galaxy Note 7, gelişmiş S Pen özelliği ile öne çıkıyor. Samsung Galaxy Note 7’nin sahip olduğu gelişmiş S Pen özelliği sayesinde kullanıcılar, yaratıcı fikirlerini ekran kilidini açmadan not olarak telefona kaydedebiliyor. S Pen özelliği, kullanıcıların Akıllı Seçim özelliği ile kolaylıkla GIF animasyonları yaratmasını ve paylaşmasına da imkan tanıyor. “Temassız komut”ta yer alan “Büyüteç” fonksiyonu ile üzerinden geçerek ekranda istenilen noktanın yakınlaştırılması sağlanıyor. Ayrıca istenilen dile anında çeviri yapabilen “Çeviri”fonksiyonu da Galaxy Note 7’nin öne çıkan diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Galaxy Note7 sahip olduğu parmak izi okuma, iris tarama teknolojisi ve gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama özellikleri sayesinde en üst düzeyde güvenlik sunuyor.
Galaxy Note 7 Yakında Türk Telekom Mağazalarındaki Yerini Alacak
 
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star


Luck Star

Luck Star

Üye
Alacaklara şimdiden hayırlı olsun. Cihazdan hoşlanıp fiyatı yüksek gelenler çok daha ucuza S7 Edge alabilir...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
S7 edge tek fark kalem ve sadece macera olan iris. Onun yerine iRda iyi olurdu

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mmorcali3

Mmorcali3

Üye
not 5 dende cok bi farki yok. samsung insanlari aptal yerine koymayi seviyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Note 5 den tabii ki de farkı var. Kullanıcılar sürekli yeni çıkani almak zorunda değil. Kullanıcılar yeni cihaz bekliyor firmadan ve elindeki en iyi donanımı sunuyor. Note 5 den farkı edge ekran, type c, işlemci, ram, kamera, göz tarama, pil, doğal olarak ufak tefek iyilestirilmis tasarım farkı vs. Bunlar geçmek için yeterli de olabilir, olmaya da bilir.

İlla yeni çıkan bir şeyi almak zorunda değilsiniz. Gidip note 4 de alabilirsiniz. Bu algı yanlış.
Firmalar bu sektörü takip eden, hobi olarak olsun ilgi alanı olarak olsun ilgilenen kişiler için bu şekilde sürekli cihaz çıkarmak zorunda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni VR'ı aparatla S7'ye de uyumlu yapmış olmaları gerekiyor bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt