Haber Galaxy C7 akıllı telefon duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy C7 akıllı telefon duyuruldu
Samsung, Galaxy C ailesinin iki yeni üyesini duyurdu.



Samsung, arka arkaya farklı akıllı telefon modelleri ile 2016'da liderliği kimseye bırakacak gibi görünmezken. bugün Çin'de yeni Galaxy C ailesini resmi olarak duyurdu. Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin için duyurulan bu yeni Galaxy C ailesinin üyeleri Galaxy C5 ve Galaxy C7 adı ile geldi.



Galaxy C5'i haberimizde sizlere sunmuştuk ve bu cihazın ardından hemen Galaxy C7 duyurusu da Güney Kore devinden geldi. Oldukça etkileyici tasarıma sahip olan bu yeni akıllı telefon bu sene büyük ilgi görecek gibi görünüyor.

Samsung Galaxy C7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve cihazın ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefonda yonga seti olarak ise Qualcomm tarafından geliştirilen ve 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 652olarak yer alırken, grafik işlemci de Adreno 506 olarak belirlenmiş.

Bu yeni akıllı telefon 4GB sistem belleğine sahip. Dahili veri kapasitesi ise 32GB ve 64GB olarak iki farklı seçenek olarak gelirken, bu kapasiteler microSD kart ile arttırılabiliyor. Galaxy C7 akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olmakta. 3.300mAh batarya yer alıyor ve Qualcomm'un Quick Charge 3.0 desteği ile de kısa sürede şarj edilebiliyor.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan Galaxy C7 156.6 mm x 77.2 mm x 6.7 mm ölçülerine sahip ve ağırlığı da 165gr olmakta.

Gri, gümüş altın ve roze altın renkleri ile 395$ / 425$ olarak satışa çıkacak olan akıllı telefonun henüz ne zaman satışa çıkacağına dair bilgi ise bulunmamakta.
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


xmustx

xmustx

Üye
:korkuylabagir:
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bataryası İyiymiş
 

'Şeref'

Emekli Yönetici
Tasarımı hoş.. arka kısımın kavisli olmasi iyi olmuş.
 


Üst Alt