Galaxy Ace ile evimdeki wifime bağlanamıyorum~~

Sponsorlu Bağlantılar

bluegirl4ever

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace ile evimdeki wifime bağlanamıyorum~~
Selamlar herkese.. Arkadaşlar s5830'umla bulunduğum yerlerdeki şifreli ağlara şifreyi yazınca kolaylıkla bağlanabiliyordum.. Fakat evdeki wifiye, şifreyi doğru yazmama rağmen bağlanamıyorum.

"Hatırlandı,WPA/WPA2 PSK ile güvenlik altına alındı" yazıyor. Fakat bağlan dediğimde "bağlantı kesildi" uyarısı alıyorum.. Bağlantı türüyle alakalı olabilir mi acaba desem.. Ama daha bugün yolculuk ettiğim otobüsteki WPA/WPA2 özellikle ağa rahatlıkla bağlanabildim..

Wifi Manager'ı indirip denedim fakat sonuç yine olumsuz.. :(


Statik ip ayarlamak istiyorum fakat tam olarak hangi değerleri vereceğimi bilmiyorum.. Aynı ağa bağlı olan laptopumun wifi değerleri bunlar:



Connectify'ı kullanmayı deniyorum fakat Hotsport Name ve Password'ü yazdıktan sonra, Internet to Share ve share over'ı da wifi yapmak istediğimde, aynı anda wifi olamayacakları uyarısı geliyor ve AP Not Supported yazıyor..

Sharing Mode'da da sadece wifi ad-hoc, encrypted(wep) ve wifi ad-hoc, open var.. şifreleme türü wpa/wpa2 halbuki..

Çözümü ne olabilir acaba?
 


mucoyaho

mucoyaho

Üye
merhaba nedeni şifreleme türüdür sanırım..modemin paneline giriş yap..wpa-wpa2 psk olan şifreleme türünü değiş hangisinde baglanırsa onda kalsın.ama unutmaki wep yaparsan şifreyi de değişmek zorunda kalırsın.detaylar için ekleyebilrsn.
 

bluegirl4ever

Üye
    Konu Sahibi
Connectify ile bağlanabildim :))
 
mucoyaho

mucoyaho

Üye
e ne diyim geçmiş olsun..böyle sorunlarda maxicepte cevanbını bulursun garani veriyym :) kolay gelsin :)
 

mancukya

Üye
Türkiyedeki modemlerde 2 tarz wpa wpa2 baglanma durumu var. Bunun sebebide sanirim Cinden geldigi icin (Yakinda su, ekmekte ordan gelir bu gidisle) aletlerine telif hakki ödememek icin 2 normlu yapiyorlar yani bir tanesi cindeki aletlere digeride uluslarasi normlara uygun sekilde. Tel baglanmiyorsa sebeb bundan kaynaklaniyor genelde.
 


Üst Alt