Galatasaray Sasa ile anlaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Sasa ile anlaştı
Galatasaray, Sırbistan-Karadağ takımlarından FC Partizan'ın kaptanı Sasa Ilic'i transfer etti.

Transfer görüşmeleri için Sırbistan-Karadağ'da bulunan kulüp sportif direktörü Bülent Tulun, FC Partizan ve Sasa Ilic'le her konuda anlaşmaya vardıklarını, ardından da 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Ilic'in, Teknik Direktör Eric Gerets'in istediği isimlerden biri olduğunu ve bu transferi bitirdiklerini belirten Tulun, Sırp oyuncunun yarın Hollanda'da süren kamp çalışmalarına katılacağını ifade etti.

Kaptanı olduğu FC Partizan ve Sırbistan-Karadağ Milli Takımı'nda orta sahada görev yapan Sasa Ilic, 28 yaşında ve 1.78 metre boyunda. Futbol hayatına FC Partizan'da başlayan Ilic, 7 sezon formasını giydiği takımından 2003-2004 sezonun ortasında İspanya'nın Celta Vigo takımına transfer olmasına karşın, forma giydiği 13 maçta beklenen performansı veremeyince geçtiğimiz sezonun başında yeniden kulübüne döndü.

Ilic, bir orta saha oyuncusu olmasına karşın geride kalan sezonda forma giydiği 22 maçta 16 gole imza atmasını bildi.

Galatasaray Sportif Direktör Bülent Tulun, "Kendisi istekliydi ki bizim için en önemlisi de buydu. Her iki ayağını da kullanan ve Partizan'la beraber milli takımlarının da 10 numarası olan, skorer bir orta saha oyuncusu aldık. Hayırlı olsun" dedi.

Galatasaray'ın transferi henüz kapatmadığını belirten Tulun, Hollanda kampı neticesinde Teknik direktör Gerets'le de görüşerek yeni transferler için düğmeye basılabileceğini de belirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt