Galatasaray-kayseri Maç Yorumları Ve Yaşananlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray-kayseri Maç Yorumları Ve Yaşananlar..
Galatasaray, Kayseri'deki nefesleri kesen karşılaşmada harika oynadı. Cimbom'a farkı getiren goller Necati Ateş, Ümit Karan ve Cihan Haspolatlı'dan geldi. Kayserispor'un tek sayısını ise yıldız golcüsü Gökhan Ünal kaydetti..


Kayserispor'un gollük pozisyonlarında Mondragon kalesinde devleşti. Mehmet Topuz'un bir şutu direkten döndü. Song, kale çizgisinden bir gol çıkardı. Cimbom da dün attığından fazlasını kaçırdı.

Galatasaray dünkü futbolu ile lider F.Bahçe'yi tedirgin etti. Sarı-kırmızılılar, ilk yarının son maçını güzel bir futbol ve galibiyetle kapatırken, F.Bahçe'yi amansız takibini sürdürdü. Ligin kralları Ümit ve Gökhan, 13'er gole ulaştı.

iLK iKi ŞUT GOL OLDU
Maçın ilk 13 dakikasında rakip kaleye hiç şut çekemeyen Galatasaray'ın, 13. dakikadaki ilk şutu gol oldu. Cimbom'un karşılaşmanın 33. dakikasında çektiği 2. şutu da Ümit Karan gol ile sonuçlandırdı. Aslan, maç boyunca rakip kaleye 14 şut çekti.




Pasımız silindi

Top bir o kalede bir bu kaledeydi. G.Saray golcülerinin farkı ile üç puanı alırken, renkdaşı Mondragon'u 1 kez geçebildi.

Galatasaray bu sezon en zorlu deplasmanlarından birine çıktı. Kayserispor ligin iyi takımlarından biriydi. Maç öncesi İstanbul'da yaşanan para krizinin sarı-kırmızılı takımı nasıl etkileyeceği kafalarda soru işaretiydi. Maça Kayserispor çok hızlı başladı. Henüz 30. saniyede Gökhan öyle bir gol kaçırdı ki adeta maçın kaderi belli oldu. İlk yarıda Necati ve Ümit Karan'ın şık golleriyle 2-0'lık skoru yakalayan Galatasaray ikinci yarıya da rahat başladı.

Mondragon parayı hak etti!
72'de Cihan durumu 3-0 yapınca iyice rahatladılar. Gökhan Ünal'ın 76. dakikadaki golü Kayserispor'a sadece teselli oldu. Her iki takım da özellikle ikinci yarı bulundukları konuma lâyık bir oyun ortaya koydular. Top karşılaşma boyunca bir o kalede, bir bu kaledeydi. Galatasaray'da Mondragon inanılmaz kurtarışlar yaparak adeta aldığı parayı hak ediyordu! Cimbom bu galibiyetle en azından zirvedeki 4 puanlık farkı korurken, ikinci yarı için Fenerbahçe'nin en büyük rakibi olacağını da gösterdi.
 


depresif

Üye
Ben maçın özetini izledim ama gerçekten Ümit Karan harika gol attı ve alda at dedi cihana abi adam gerçekten türkiyenin geleceği süpper bi golcü Helal solun valla çocuklara onca sıkıntıya rağmen mücadeleye devam ediyorlar bırooo
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ümitin golü muhteşemdi..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Süper maç oldu.

Maçın 25. Saniyesinde Gökhan golü atsaydı , çok farklı şeyler olabilirdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt