Faturasız / Faturalı Fazla internet kullanımıyla ilgili 532'den çağrı aldım

Sponsorlu Bağlantılar

ucx

ucx

Üye
    Konu Sahibi
Fazla internet kullanımıyla ilgili 532'den çağrı aldım
Evet muhtemelen fazla internet kullanımının neden olduğunu çoğumuz biliyoruz tekrar söylemeye gerek yok.

532'den arayarak internet kullanımımın fazla göründüğünü söyleyen müşteri temsilcisi aşırı derecede rahatsız edici bir üslup kullanarak "normalde bu kadar internet şu kadar para siz iyi kullanıyorsunuz bence bu şekilde devam edin" tarzı söylemlerde bulunarak sistemden zaten görebildiği halde bana kullandığım paketleri sordu. Kendimi sorguya çekilmiş gibi hissetmeme sebep olan bu çağrıdan aşırı derecede rahatsız olduğumu belirtmek istiyorum. Turkcell Türkiyedeki tartışmasız en kaliteli operatördür ve kendi çözemedikleri, yazılıcımlarının çare bulamadığı bu fazla internet kullanımıyla ilgili sorunun çözümü için böyle ucuz ve tehditkar bir yönteme başvurarak kullanıcıları rahatsız etmeleri hiç profesyonel bir davranış değil.

En nihayetinde bu fazla kullanım bize bağlı olmayan, tamamıyla Turkcell'in sorunu olmasına rağmen suçlu bizmişiz gibi telefon açarak "vay efendim ne kadar çok internet kullanıyorsunuz böyle devam edin" diye manalı manalı konuşmaları Turkcell'e yakışmadı.

Saygılar.
 
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR


İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
İyi gene "mahkeme yolu göründü, hukuki haklarımızı kullanacağız" vs. dememişler. Böyle devam edin demişler :gul:
 
ucx

ucx

Üye
    Konu Sahibi
İyi gene "mahkeme yolu göründü, hukuki haklarımızı kullanacağız" vs. dememişler. Böyle devam edin demişler :gul:

Öyle bir şey söyleme hakları olduğunu düşünmüyorum. Ben operatör kullanıcısıyım ve hattıma sağlanan ne varsa kullanma özgürlüğüne sahibim. Ben yasa dışı yollarla bu internete sahip olmadım ve yasa dışı bir girişimim olmadı. Dava açacak olsalar binlerce bu durumdan "mağdur" kullanıcı mahkemelik olacak demektir peki neden? Mühendislerin beceriksizliğinin faturasını bize mi kesecekler ?
 
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Ben sadece şaka yapıyordum :)
Kendi eksikliklerini kendileri tamamlasın canım biize ne ki?
 
ucx

ucx

Üye
    Konu Sahibi
Ben sadece şaka yapıyordum :)
Kendi eksikliklerini kendileri tamamlasın canım biize ne ki?

Şakanı anladım da bazı şeyleri netleştirmek adına senin yazın üzerinden içimi dökmüş bulundum kusura bakma :)
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci
ilo53

ilo53

Üye
Valla direk bana sınırsız 1gb öneriyorlar oda 25tl onu alacagıma 25tl ye 500dk 1000sms 2gb alırım daha iyi sonuçta yavaşlıyor ve hiç internet kullanma daha. Ben vodafone geçicem 5gb 750dk 1000sms vodafone ile sınırsız konuşma 41,5 vodafonenın internetı hızlı bir şekilde bitmiyor türkcell cok ınternet yıyor. Vodafone bazı bölgelerde türkcellden iyi çekim kalitesi bulundugum bölgede türkiye genelinde heryerde gecım gucu kaliteli olsada bu şekilde gözüküyor. Müşteri memnuniyetini sağlıyorlar uyanık olursan hediye paketlerde alabilirsin. müsteri memnuniyeti adına.
 
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
sevgilin olsa böyle trip atmaz :)
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Böyle saçma şeyler anca bu ülkede olur.Neymiş fazla internet kullanmış sanane kardeşim sanane adam parasını vermiş kullanıyor çalmıyorya.Vodafone sınırsız cepnet ile aylık yaklaşık 6 gb veri kullanıyordum 13 tl ödüyordum , cepnet bitti mecbur turkcelle geçtim şimdi 25 tl ödüyorum resmen kazıklanmış hissediyorum bende böyle bir çağrı alırsam ağzıma geleni söylerim heralde...
 
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Hangi konuda olursa olsun, müşteri temsilcisi ''alo'' dediği an telefonu kapatmış oluyorum. :kahve:
 


Üst Alt