Faturalı Nar Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı Nar Paketi
Meşhur NAR artık faturalıda, NAR ile faturalar kontrol altında!

KDV, ÖİV dahil sadece 5 TL’ye her yöne 100dk içeren Nar Paketi alıp ne ödeyeceğinizi bilerek içiniz rahat konuşabilirsiniz. İster kendi tarifenizdeki paket dakikalarınızı daha da büyütebilirsiniz, ister siz de paket kullanmanın avantajını yaşamaya başlayabilirsiniz!
Faturalı Nar Paketi 18.05-20.06.2011 arası abone alımına açıktır.


Ne Kadar Öderim?

Her yöne 100 dakika içeren Nar Paketi için KDV,ÖİV dahil sadece 5 TL ödersiniz.

Paket aboneliği için gönderilen başvuru SMS’i ücretsizdir.



Nasıl Kullanırım?

Faturalı Nar Paketi’nden tüm bireysel faturalı aboneler yaralanabilir.
Faturalı Nar Paketi almak için NARPAKET yazıp 2222’ye gönderebilir,Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayabilir, 'ne başvuruda bulunabilir ve ya Online İşlemler’i ziyaret edebilirsiniz.
Paket aboneliği için gönderilen başvuru SMS’i ücretsizdir.
Kullanım
Faturalı Nar Paketi dahilindeki dakikalar siz başvurduktan sonra cep telefonunuza gönderilen bilgilendirme mesajı itibariyle aktiflenir ve ilk fatura kesiminize kadar geçerli olur. Paketiniz otomatik yenilenmez, ihtiyaç duydukça her fatura döneminde tekrar başvurup almanız gerekir.

Dakika paketi olan tarifelerdeki abonelerimiz; paket dakikalarını bitirince paket aşım ücretleri üzerinden, sonunda ne ödeyeceğini bilmeden konuşmak yerine NAR paketi alarak paket aşımında sadece 5 TL’ye her yöne tam 100dk daha konuşma hakkı kazanmış olur ve böylece faturasını kontrol altında tutabilir. NAR, kendi tarifenizdeki her yöne paket dakikaları bitince devreye girer ve fatura kesim tarihine kadar geçerli olur.

Dakika paketi olmayan tarifelerdeki abonelerimiz; tarifelerini değiştirmelerine gerek olmadan paketle konuşmanın avantajını yaşamaya başlayabilirler. Bu abonelerimiz için NAR başvurusonrası gelen bilgilendirme SMS’i itibariyle devreye girer ve ilk fatura kesim tarihine kadar geçerli olur.
Aynı fatura dönemi içerisinde en fazla 3 adet Nar Paketi alınabilir. Bir NAR bitince bir sonraki Nar devreye girer. Böylece 3 adet Nar paketi alarak bir fatura dönemi içerisinde 15 TL’ye her yöne ek 300dk’ya kadar konuşulabilir.
Nar paketi aldıktan sonra aynı fatura dönemi içinde hattı borçtan dolayı veya kendi isteğiyle kapanıp açılan, faturasız hatta geçen veya numarasını başka operatçre taşıyan abonelerimizin Nar paketi iptal olmuş olur.

Data hatları bu paketten yararlanamamaktadır.
Abonelerin sunulan hakları, 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez.

Data hatları bu paketten yararlanamamaktadır.

Paket Dakikaları
100 dakikalık her yöne dakikalar yurt içi Turkcell, diğer operatör numaraları ve sabit hat ile yapılan görüşmeler için geçerlidir..

Paketiniz ile aldığınız dakikalar o ayki fatura dönemi için geçerlidir ve bu dönem arasında kullanılamayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devretmez.

Paket durum sorgulama ve paket dakikalarının bitimine dair SMS ile yapılan bilgilendirmelere, son 6 saat içerisinde yapmış olduğunuz görüşmeler dahil olmayabilir.

Paketten kalan dakikalarınızı KALAN NARPAKET yazıp 2222'ye kısa mesaj göndererek ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.
444'lü Aramalar
444'lü numaralara yapılan aramalar, paket kapsamında değildir. 444'lü numaralara yapılan yurtiçi aramaları çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

755'li aramalar
755'li numaralara yapılan aramalar, paket kapsamında değildir. 755'li numaralara yapılan yurtiçi aramaları çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

Turkcell Müşteri Hizmetleri (444 0 532 ve 444 0 535)
Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsizdir, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra çağrı başına KDV ve ÖİV dahil 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir. Ayrıca 757 2222 Tarife Kampanya Destek Hattı, 757 8888 Fatura/TL Bilgilendirme Servisi ve 757 7777 Ürün/Servis Destek hatlarını da Turkcell hattınızdan ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Hattınızı yurtdışında kullanırken 444'lü numaralara veya Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne yaptığınız aramalar yukarıda belirtilen ücretler üzerinden değil, kullanmakta olduğunuz yurtdışı tarifesinden ücretlendirilir.

Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi
444'lü numaralar, 118li numaralar, Turkcell alan kodundan sonra ilk 3 hanesi 755, 757 ve 758 ile başlayan numaralar, Turkcell Müşteri Hizmetleri, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.

Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.

Vergilerde ve/veya mevzuat gereğince ilgili kurumlara yapılması gereken ödemelerde meydana gelecek artışlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının işlem ve kararları nedeni ile yapılması gereken tarife değişiklikleri, tarifelere aynen yansıtılacaktır.

Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar.
 
KralBaykus

KralBaykus

Üye
Emek Verip Araştırıp,Paylaştığın için Tskklr :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt