FakeV Viber & WhatsApp Şaka

Sponsorlu Bağlantılar

slayer1233

Üye
    Konu Sahibi
FakeV Viber & WhatsApp Şaka
Merhaba arkadaşlar,

Uygulama link:
Obama, Trump ya da kendi seçtiğiniz kişi ile arkadaşlarınıza şaka yapmak ister misiniz? Gerçek bir görüntülü konuşmaya ihtiyaç duymadan, "FakeV Viber & WhatsApp Şaka" uygulaması ile WhatsApp ve Viber için sahte görüntü konuşma oluşturabilirsiniz. Daha gerçekçi olmak için,ekran görüntülerinin kalitesini belirleyebilirsiniz. Ekran görüntüleri gerçekten de arkadaşlarınızı düşündürecek, arkanıza yaslanıp onların tepkiyle eğlenebilirsiniz. Sahte ekran görüntüsü oluşturmak için sadece kendinizin ya da başkasının fotoğrafını ekleyin. "FakeV Viber & WhatsApp Şaka" arkadaşlarınıza şaka yapmak için en iyi uygulamadır.

Bu müthiş uygulama ile sahte ekran görüntülerini 2 adımda oluşturabilirsiniz.
WhatsApp için sadece resimleri ve kaliteyi seçin.
Viber için ise, iki resimi seçin, kaliteyi seçin, daha gerçekçi olması için ismi ve süreyi girin. OK butonuna bastığınızda sahte ekran görüntünüz hazır. Bu uygulama ayrıca WhatsApp ve Viber görüntülü konuşma'daki gibi saydam ikonlar içerir. Saydam ikonlar, girilen süre ve resmin kalitesiyle birlikte uzmanlar bile aradaki farkı anlayamayacaktır. Üstelik sahte ekranı oluşturduğunuzda durum çubuğunda sahte bildirimler görünür! Bu uygulama ile istediğiniz kadar sahte ekran oluşturabilirsiniz. Tamamıyla ücretsizdir ve kısa sürede bir çok ekran görüntüsü oluşturmanıza olanak sağlar.

***************************
UYGULAMA ÖZELLİKLERİ
***************************

- Sahte ekran görüntüleri oluşturmak için WhatsApp uygulamasında olduğu gibi resimleri ve kaliteyi seçin
- Viber uygulamasındaki gibi isim ve süreyi girin.
- Daha gerçekçi olmak için fotoğraf kalitesini düşürün.
- Daha gerçekçi olmak için saydam ikonlar.
- Bildirim çubuğunda sahte bildirim.

Uygulamayı indirin ve arkadaşlarınızı şakalamaya başlayın. Arkadaşınız kandırıldığını öğrenince hep beraber güleceksiniz. "FakeV Viber & WhatsApp Şaka" ile son gülen olun.

***********************
MERHABA DEYİN
***********************

Sizi daha çok eğlendirmek ve daha iyi bir uygulama üretmek için sürekli çalışıyoruz. Lütfen, bize e-mail yollamaktan çekinmeyin. Tavsiye, problem ve merak ettikleriniz varsa ya da sadece merhaba demek isterseniz mail atabilirsiniz. Eğer "FakeV Viber & WhatsApp Şaka" uygulamasının herhangi bir özelliğini beğendiyseniz, uygulamayı play store'da oylayın ve arkadaşlarınızla paylaşın.

FakeV uygulamasının herhangi bir şekilde Viber Media S.à r.l. ve WhatsApp Inc ile bir bağlantısı yoktur. Bu uygulama sadece eğlence amacıyla yapılmıştır.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Uygulama için teşekkürler, ancak amacını saçma buldum.
 

slayer1233

Üye
    Konu Sahibi
Saka amacli bir uygulama

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt