F1 şampiyonu Hamilton'un CoD: Infinite Warfare'da ne işi var?

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
F1 şampiyonu Hamilton'un CoD: Infinite Warfare'da ne işi var?
Call of Duty: Infinite Warfare'de bildiğiniz gibi gelecekte geçen bir senaryo ile karşılaşacağız. Hikaye modu merak edilen yapımın bu kısmında ünlü isimlerin yer aldığı daha önce açıklanmıştı. işte bu isimlere yeni birisi daha eklendi.

Daha önce Game of thrones serisinde Jon Snow'u canlandıran Kit Harington'un ana düşmanımız olacağı açıklanmış ve oyunun videolarında kendisini görme şansına erişmiştik. Bunun dışında UFC dövüşçülerinden Conor McGregor'un da oyunda yer aldığı belirtilmişti. işte bu iki önemli isme katılan son kişi de F1 şampiyonu Lewis hamilton oldu.

Lewis hamilton yaptığı açıklama ile oyunun bir parçası olduğunu duyurdu. Buna rağmen oyunda hangi rolde ya da nasıl bir öneme sahip olduğuna dair bir bilgi paylaşmadı. Buna rağmen hamilton'un twitter adresi üzerinden paylaştığı görsele bakarak kendisinin iyi tarafta olacağını çıkarabiliriz. Baksanıza yüzünden iyilik akıyor adeta..

"Super mario oyunlarıyla büyüdüm" diyen Hamilton, bilgisayar oyunlarındaki gelişimin ve gerçekçiliğin çılgınca olduğunu da belirtmiş. Bu projenin kendisi için güzel bir deneyim olduğunu belirten Hamilton ayrıca serinin uzun yıllardır hayranı olduğunu ve bir parçası olmaktan onur duyduğunu da sözlerine eklemiş.



Alıntı.
 


Üst Alt