Evde Manikür Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evde Manikür Nasıl Yapılır?
manikür yapmai manikür nasıl yapılır, evde manikür yapmai kendi kendine manikür yapma, manikür yapmanın püf noktaları, manikür yapmak için, manikür ne ile yapılır

Eller asaletin simgesidir derler, öyle ya da değil ellerimizin güzelliği önemlidir. Ellerimizi ise ön plana çıkaran bakımlı tırnaklara sahip olmaktır. Bakımlı tırnaklar ise manikür ile mümkün olur. Manikür için kuaför salonlarına gitmenize gerek yok. Evinizde kendi kendinize de manikür yapabilirsiniz. Nasıl mı?



Evde Manikür Nasıl Yapılır?

  • Tırnaklarınızın inceliğini göz önünde bulundurarak tırnak yapınıza uygun bir törpü seçin. Tırnaklarınızı; aşağıdan yukarı doğru nazik hareketlerle törpüleyin.
  • Ellerinizi iyice yıkadıktan sonra orta derinlikte bir kaba sıcak sabunlu su koyun,içine biraz saç kremi de ilave edebilirsiniz. Tırnaklarınızı bu suyun içinde 5 dakika bekletin vekKürdan yardımıyla tırnaklarınızın içini temizleyin.
  • Tırnak etlerinizi kesiyorsanız; kesime hazır hale getirmek için tırnak eti yumuşatıcısı ürünlerden faydalanın. Ekonomik çözüm olarak bebe yağını pamuk yardımıyla tırnak etlerine sürebilirsiniz.Vazelin de tercih edebilirsiniz.
  • Tırnak eti temizleyici makas yardımıyla; yumuşamış tırnak etlerini ve şeytan tırnaklarını fazla derine inmeden kesin.Ellerinizi yıkayıp,kurulayın.Ellerinizi ve tırnaklarınızı nemlendirmek için yoğun nemlendirme özelliği olan kremi; tırnaklar, parmaklar, avuç içi ve parmak aralarına masaj yaparak yedirin.
  • Renkli ojenin kalıcı olması ve pürüzsüz sürülmesini sağlamak için bir kat tırnak cilasını tırnaklarınıza sürün ve kurumasını bekleyin.
  • Sezonun modası ve stilinize uygun renkte ojeyi seçin, bakımlı tırnaklarınıza sürüp ellerinizin güzelliğini ön plana çıkarın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
707
Cevap
5
Görüntüleme
986
DarkredBlue61
Cevap
2
Görüntüleme
784
PALA.


Üst Alt