Estetikte Ameliyatsız Gençleşme Devri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Estetikte Ameliyatsız Gençleşme Devri
Ameliyatsız yüzgerdirme yöntemi ‘Thermage’, Türkiye’de...


AA.İSTANBUL - Thermage ile neştersiz de gençleşmek artık mümkün. Radyo dalgalarıyla ameliyatsız, acısız ve ağrısız; üstelik tek seansta yüz germe yöntemi olan Thermage, Türkiye’de, plastik cerrah Prof. Dr. Onur Erol’un kurucusu olduğu ONEP’te hizmete sunuldu.
<div align="center"></div>
Modern estetik cerrahide şu anda uygulanan yöntemler arasında ilk ameliyatsız yüz germe yöntemi olan Thermage, kısa sürede güzellik sağlıyor. Amerikan Thermage firmasının cilt sıkılaştırma cihazı ThermaCool, patentli bir radyo dalgasını (RF) kullanarak, cildi yumuşak bir şekilde toparlayarak kırışıklıkları ortadan kaldırıyor ve yüz hatlarını yeniliyor. Thermage cihazı ThermaCool, FDA* tarafından kırışıklık giderme ve yüz germe için operasyonsuz tedavi olarak onaylanıp belgelendi.

Yöntemin tanıtımına ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan ONEP Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği&#8217;nin kurucusu Prof. Dr. Onur Erol, &#8220;Thermacool&#8221; adlı cihazla yapılan yöntemde, radyo dalgalarının kullanıldığını söyledi. Yöntemin 6 ay içerisinde etkinliğini gösterdiğini belirten Prof. Dr. Erol, bunun bütün yüzün yanı sıra kol, bacak araları sarkmaları hatta gevşemiş meme derisi ve karın sarkmalarında da kullanıldığını anlattı. Prof. Dr. Erol, &#8220;Ancak bununla ilgili Amerikan Gıda ve İlaç Örgütü (FDA) onayı henüz alındı. Bu nedenle bu bölgeleri şu anda yapmıyoruz. Protokolü yeni düzenleniyor. Düzenlenme tamamlandıktan sonra bu bölgelere de uygulamaya başlayacağız&#8221; dedi.

Yüz gerdirme yönteminin etkisinin ne kadar süreceğinin kişiye bağlı olarak değiştiğini kaydeden Prof. Dr. Erol, &#8220;Orta yaş grubunda bir insan, güzel ve sağlıklı beslenmeyle yaşamını sürdürüyorsa bu uygulamanın etkinliği 2-3 sene sürer. Ameliyat olmadığı için bir sene sonra bir daha yaptırabilir&#8221; diye konuştu.
Toplantı sonunda dermatolog Hayat Öz, yöntemi Prof. Dr. Onur Erol&#39;un çene ve boyun kısmına uyguladı.



Dermatolog Hayat Öz de, yöntemin kişiyi ortalama 5 yaş gençleştirdiğini ifade etti.

Yöntemin fiyatının, uygulanacak bölgeye göre 1500 ile 2500 dolar arasında değiştiği belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
452
BYFECI
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
812
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
717
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
450
Doğuş Pertez


Üst Alt