Eski pc'yi biraz adam etmeliyim,yardıma ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Eski pc'yi biraz adam etmeliyim,yardıma ihtiyacım var.
arkadaşlar aslında yeni bir bilgisayar alacağım ama eski bilgisayarımı kardeşime oyun falan oynayabilsin diye biraz yükselteceğim.Çok eski bilgisayar.Özelliklerini yazayım.

Anakart=Asus,P4P800-VM(chipset:i865p/PE/i848P)
İşlemci=İntel Pentium 4 CPU 2.8 ghz
Bellek(ram)=1,5 gb (256+256+512+512 :ehe)
Ekran Kartı=Ati Radeon 9550/X1050

Ya aslında bunda çok fazla değişikliğe gerek görmüyorum sadece ekran kartı değiştireceğim.Sanırım ekran kartı sadece ddr ve agp uyumlu ,256 veya 512mb
50-150 tl arası bir ekran kartı modeline ihtiyacım var.Shader versiyou mutlaka en az 3.0 olmalı.Yanlış anlaşılmasın bu pc de zaten gta4 falan çalıştırmayı düşünmüyorum.Ancak bazı sistem gereksinimleri çok düşük olan oyunları(örn:pes12) ekran kartının shader versiyonu yüzünden oynatamıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:oke:
 


futbol123

futbol123

Üye
Boşuna masraf yapmayın derim anakart çok eski ddr ram destekiyor.Bu pc yi satıp yeni bir pc toplayın
 
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Bu pc okadarda kötü sayılmaz benım eskı bılgısayarımdan 10 kat iyi olduğu söylenebilir eğer biraz ilave yapmak istiyorsan ekran kartı ve şu ramlari 2 modül yapsan 2 gb olarak yeterli çünkü 4 modul taktığın zaman performansı etkiliyor
 
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
bak kardeş bilgisayarın kötü değil bu bir...sana şöyle bi açıklama yapayım benim işlemcim P4 3.0 ghz 2 MB önbellekli. ram 2 gb DDR ekran kartı ati hd4650 1GB 256 bit DDR2 PCI Expr. ben bu sistemle. çok oyun oynadım pesin tüm serisi. sonra. cal of duty 5 kadar oynadım. 6 felan yüklemedin denemedim yani. crysıs tüm serisi.vs türden oyunlar hep oynadım.. ekran kartına bi ayr çek . işlemcin birazdaha iyi olabilir.. hızdan çok önbellegi. önemli. unutma. ;)
 
asabi_baby

asabi_baby

Üye
ya ben bi konuda yardım isteyeblrmym szden simdidn tsk edrm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt