eski pc için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanu32

Üye
    Konu Sahibi
eski pc için yardım
eski yatık kasalardan bir pcim var kullandığım kızımın dersleri için kullanıyoruz 40 gb hard disk :) 512 ram var üzerinde arada oyun oynamak istiyor ama haliyle çoğu yerde donup kalıyor facedeki okey oyununu bile donarak oynatıyor maddi durumdan dolayı değiştiremediğim için mecburen buna kaldık etrafımdakiler en azından facedeki oyunlar için expoleri değiş chrom yükle bazılarıda operayı tarayıcı olarak yükle dediler ama bir işe yaramıyor... bu pcyi atmam dışında bir öneriniz olabilirmi hızlandırabilmem için yardımcı olursanız memnun olurum
 


mrtcn307

mrtcn307

Üye
özelliklerini yükseltmeniz gerekli. Ama bunlar daha pahalıya gelecektir. Yükseltmek dışında harddiski boşaltmayı deneyebilirsiniz. Yüklü programları da kaldırırsanız ve açık programları kapatırsanız ram rahatlar. Tabi bunlar kesin çözüm olmayacaktır.

- - - Eklendi - - -

bir de piyasada ram için ram booster programları var. Onlardan birini deneyebilirsiniz ram için.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ona temiz bir format atın sadece google chrome yükleyin çoktandır format yememişse ağırlaşmış olabilir iyi gelecektir
 

kaanu32

Üye
    Konu Sahibi
tşkr ederim deneyeceğim
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Format atın ve windows 98 SE yükleyin. Xp falan yüklerseniz sistemi zorlar. Birde driverlerin isimlerini not edip driverleri internetten indirin (win 98 sürücülerini bir cd yada usb belleğe falan atın. Format sonrası sürücü sorunu yaşamayın.)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt