Erkeklerin kadınlarda sevmediyi 10 şey

Sponsorlu Bağlantılar

cepplatformu

cepplatformu

Üye
    Konu Sahibi
Erkeklerin kadınlarda sevmediyi 10 şey
Erkeklerin Hoşlanmadığı Şeyler

Erkeklerin Hoşlanmadığı Şeyler nelerdir? diye sorulduğunda, çeşitli yaş ve meslek guplarından oluşturulan bir erkek topluluğuna “Kadınlarda neyi, neleri beğenmezsiniz?” sorusuna verilen yanıtlar şunlardır; dolgu topuk, büyük çanta, Ugg bot, büyük gözlük ve halka küpeleri sevmiyor!
Erkekler Neyi Sever yada Ne İster?
Bir çok kadın modayı takip edip kendini güncel tutarken, bir kısmıda modaya aldırmadan kendi zevkini giymeyi tercih ediyor. Peki hiç giyime neden bu kadar önem verdiğimizi düşündünüzmü? biz kimin için giyiniyoruz? Kıyafetler yüzyıllar öncesindeki gibi toplumsal bir çeşit şeklinde değil artık. Birçoğumuz artık kimliği ve kişiliğini yansıtan giysileri tercih ediyor ve birçoğumuz ise karşı tarafa kendimizi beğendirmek amaçlı giyiniyor. Mesela bir giysi aldınız ve bu giysi çok hoşunuza gitti fakat karşı taraf (erkek arkadaşınız, eşiniz) bu giysinizi beğenmedi, peki siz bu durumda giysinizi değiştirme gereği duyarmısınız?
Erkek arkadaşınızın ya da kocanızın beğendiği tür şeyler her zaman sizinkileriyle örtüşmeyebilir. Peki o zaman erkekler nasıl giyinen kadınlardan hoşlanmıyor? işte bu sorunun cevabının bulabilmek ve topluma faydalı olabilmek amaçlı çeşitli yaşlarda, meslek ve dallardan oluşan 75 erkek ile irtibata geçerek sorumuzun cevabını bulabilmek amaçlı araştırmaya başladık ve 75 erkeğe bu soruyu sorduk ve kadınlarda beğenmedikleri şeyleri keşfettik. İşte ortaya çıkan sonuçlar.Belki de bu sonuçlar ilk buluşmalarda işinbizi görecek altın değerinde öğütler olabilir…
Erkeklerin nefret ettiği 10 şey;
1 ) Aşırı makyaj
2 ) Çok açık sarı boyalı saçlar
3 ) Dolgu topuk ayakkabılar
4 ) Uzun tırnaklar
5 ) Aşırı parfüm
6 ) Halka küpe
7 ) Ugg botlar
8 ) Büyük çanta
9 ) Büyük güneş gözlüğü
10 )Logolu çantalar




 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan


qirL1903

qirL1903

Üye
2 tanesi haric ben bile görmeye dayanamıyorum :ehe
 
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
5 ) Aşırı parfüm en kötüsü bu yaklaşamıyor insan
 


Üst Alt