Erkekleri Etkileyen 4 Hareket

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Erkekleri Etkileyen 4 Hareket
[h=2]Erkeklerin aşklarını söylemeleri kadınları şaşırtabilir ama bu 4 hareket kesinlikle etkiliyor.[/h] 1. Özenle giyinip makyaj yaptığınızı izlemek
Bayanların makyaj yapması erkeklere işkence gibi gelebilir fakat onları izlemek erkekleri büyüler. Bayanların havlu ile oturup, aynanın karşısına geçip makyaj yapmalarının erkeklere sevimli gelen bir yanı vardır. Dışarı çıkmadan önce ya da sabahları sizi izleyebilmesi için kapıyı aralık bırakın.
2. Onun çekici olduğunu söylemek
Bayanlar güzel göründükleri zaman mutlu olurlar. Aynı şekilde erkeklerde güzel göründüklerini duymaktan memnun olurlar. Erkek arkadaşınızın fiziksel varlığının farkına varıp, ona seksi bir söz söyleyebilir ya da ona sarılabilir.
3. Sessizliğin tadına varmak
Bazen erkekler sessizdir. Bu onların üzgün olduğunu göstermez aksine mutlu oldukları zaman susarlar. Sessizliğiniz ilişkinizdeki güven duygusunu yansıtır.
4. Tavsiyeleri dinlemek
Bayanlar iş, arkadaş ya aileleri ile ilgileri konuştuklarında erkekler onları destekleyici şekilde dinleyip konuşmaları gerektiklerini bilirler. Ama gerçek ya da değil erkekler çoğu problemin bir çözümü olduğuna inanırlar. Yani bayanlar herhangi bir ikileme düştüklerinde erkekler onlara tavsiyede bulunurlar. Eğer bu önerileri kadınlar dikkate alırsa bu erkekler için çok önemlidir çünkü onlara güvendiğinizi kanıtlamış olursunuz. (Kadın&Kadın)
 
  • Beğen
Tepkiler: Dafny
kpln04

kpln04

Üye
Allah allah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt