Erepublik Sanal Savaş,Siyaset ve Ekonomi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemsimsek

cemsimsek

Üye
    Konu Sahibi
Erepublik Sanal Savaş,Siyaset ve Ekonomi


Erepublik yani e-Cumhuriyet anlamına gelen oyunda siyaset , savaş ve ekonomi yani gerçek hayatın yansıması bulunmakta. Sizlere yeni bir dünyanın kapılarını açmakta. Bu uzun yaz günlerinde vakit geçirmek için alternatifler sunmakta.

Siyasi aktivitelere katılıp kendinize bir parti kurabilir kendi görüşünüzü bu cercevede toplayabilirsiniz. Partiler o kadar geniş alana hitap ederki fenerbahçe,galatasaray ve beşiktaş'ın da partileri bulunmaktadır. Bu partiler gerçek hayattan olabileceği gibi tamamen oyun içi de olabilir.

Askeri aktiviteler mevcuttur. Hergün yasanan savaşlar gerçek dünya haritası üzerinde sınırları değiştirir. Türkiye şu zamanlarda Bulgaristan sıcak temas yaşamakta. Ayrıca İran'la da sıkıntılar bulunmakta. Doğu ve Batı'dan tehtidler alan Türkiye'nin daha cok askere yani sizlere ihtiyacı var.

Ekonomi modeli ile şirketler kurabilir,para piyasalarında kendinizi deneyebilirsiniz ve al sat yaparak paranıza para katabilirsiniz. Ekonomik alanda kendinize güveniyorsanız bunu deneme fırsatı yakalayabilirsiniz.



Medyaya atılabilir gazeteler acabilirsiniz. Actıgınız gazetelerle kitlelerin beğenisini kazanmaya calısabilir haberciliğini geliştirebilirsiniz.

Yeni arkadaşlar edinebilir kendinize askeri,siyasi yada bagımsız gruplar kurarak veya dahil olarak yeni cevreler elde edebilirsiniz. Yapılan anketlerde erepublik oyununun en çok oy alan maddesi arkadaslık ve muhabbet ortamı olmustur.

Bu yeni dünyada daha birçok gelişmeye şahit olacak yaz aylarını daha zevkli geçirebileceksiniz. Sizde aramıza katılmak isterseniz sadece 2dk da üye olabilir bu yeni tecribeyi yaşayabilirsiniz. Sizden tek bir isteğimiz var o da oyuna başladıgınızda biraz sabredip oyunu anlamaya calısmanız ve gördüğünüz herkesi arkadasa eklemeniz. Bu oyunu anlamanıza ve bağlanmanıza yardım edecektir.


[video=youtube;azwKvbKeuvY]http://www.youtube.com/watch?v=azwKvbKeuvY[/video]

Oyuna Kayıt olduktan sonra Erepublik Yeni Oyuncu Rehberi'ne bakınız: ( oyunu anlamanıza yardımcı olacaktır )


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt