Engelliler Haftası

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Engelliler Haftası
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, engellilerin yaşamdan tat aldığı, mutlu olduğu bir kent yapma ve bunu kalıcı kılma adına yerel yönetim olarak çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Gökhan, Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, engellilerin toplumsal hayatlarını kolaylaştıracak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak, tüm koşul ve imkanların oluşturulmasının çağdaş yerel yönetim anlayışının öncelikli görevleri arasında bulunduğunu ifade etti.

Engelliler Haftasını kutlayan Gökhan, şunları kaydetti:
"Barışın ve özgürlüklerin kenti Çanakkale'yi, engelli engelsiz tüm yaşayanlarının ortak ve adilce faydalandığı, engelinden dolayı hiçbir vatandaşımızın imkandan yoksun kalmadığı, onların yaşamdan tat aldığı, mutlu olduğu bir kent yapma ve bunu kalıcı kılma adına yerel yönetim olarak çalışmalarımız hızla sürüyor. Bu duygu ve düşüncelerle haftanın toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olması temennisiyle seslerini duyurduğu Engelliler Haftasında düzenledikleri tüm etkinliklerinin destekçisi olduğumu belirtiyor, tüm engelli vatandaşlarımıza geleceğe daha umutla bakabilecekleri huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum." - Çanakkale
 

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
905
hikmet366
'Lorelai
Cevap
0
Görüntüleme
316
'Lorelai
dogukandurak
Cevap
0
Görüntüleme
466
dogukandurak


Üst Alt