En Tehlikeli 5 Köpekbalıkları Hakkına Genel Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
En Tehlikeli 5 Köpekbalıkları Hakkına Genel Bilgi
Köpekbalıkları gerçekten tehlikeli mi? Tüm bunlardan sonra, daha fazla Noel ağacı üzerine yıldırım veya hatalı kablolama tarafından öldürülmek için bir köpekbalığı tarafından daha olasıdır. Arı sokması Ölüm çok daha sık köpekbalığı tarafından ölüm daha meydana gelir. Suda, daha fazla veya boğmak için bir köpekbalığı tarafından zarar daha kendi sörf tarafından yaralı olarak apt konum. Araştırmacılar köpekbalıkları kurtarmak için bu gibi istatistikleri etrafında atmak için seviyorum. Burada başka sulu biri: 1987 yılında New York City’de 8.000 ‘den fazla köpek biraz insan, bir insan ısırma Big Apple insan 1.587 rapor örnekleri varken. MaxiCep Teknoloji Portalı Aynı yıl, tüm Amerika Birleşik Devletleri 13 köpekbalığı saldırıları vardı. Istatistiksel olarak, bir kişinin daha okyanusta yüzme daha New York şehri metro bindiğimde bit olması muhtemel olduğu görünüyor.

Hala, köpekbalıkları ve saldırı olasılığı, bizi korkutma “Jaws” ve sansasyonel haberler gibi filmler sayesinde devam etmektedir. Birçokları için, köpekbalıkları ve bilinemez bilinmeyen temsil eder. Bize ısırma için bu 8000 köpeklerin bazı affet olurken, köpekbalıkları kolay akılsız adam yiyenlere olarak boya yapan duygu, aynı tip görünmüyor. Bazen istatistikler korkularımızı destek. Muhtemel olarak daha aç köpekbalıkları aksine eğlence su aktiviteleri, ilgi çekici daha fazla kişiye bağlı olduğunu ancak son birkaç yıl içinde, köpekbalığı saldırılarının sayısı biraz arttı.

O büyük, çünkü büyük olasılıkla büyüklüğüyle etkin daha gelişmiş çene ve güçlü dişleri gibi adaptasyonlar, çünkü fazla 6 feet (1.8 metre) önlemleri herhangi bir köpekbalığı insanlar için potansiyel bir tehdit. MaxiCep Teknoloji Portalı Bu köpekbalıkları özellikle, ama insan eti için trolling olmayabilir bir numune ısırık almak olsaydı, bazı ciddi zarar verebilir.

en tehlikeli köpekbalığı her zaman doğru sağ yüzme’s biri olsa da, onu neredeyse 400 tespit köpekbalığı türünün, yüzde 10′dan daha az bir insan bir saldırı suçlanmıştır hatırlanmaya değer. En tehlikeli saldırmış yaklaşık 30 tür,? Biz saldırı istatistikler gözden geçiriyor olacak, kalıplaşmış ve keskin dişleri bulmak için.
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan


Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Yazıyı okuyupta payLaşsan emin oL farkına varacagın seyLer oLur.. sırf payLaşım sayısı cok gozuksun die böLe saLLama seyLer editöre yakışmıyor..
 
-efşan

-efşan

Üye
:hmmm:hmmm:off:
 

Burak

Üye
beyler şikayet edin begenmiyorsanız.
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
yavv ben üsttekine sinirlendiydim yanlış anlaşıldım :):)
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
sakin beyler sakin :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt