Emre, Fenerbahçeye Mi Geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Emre, Fenerbahçeye Mi Geliyor...
<span style="color:#FF0000">Emre, Fenerbahçe&#39;ye mi geliyor...</span>

Emre, G.Saray&#39;ın resmi aylık yayın organı G.Saray Dergisi&#39;nde yer alan röportajında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. F.Bahçe&#39;de oynamak konusunda şunları söyledi:

Türk futbolunun lejyoner futbolcusu Emre Belezoğlu, genç yaşta ayrıldığı Galatasaray&#39;da hiç kimseye ve yetiştiği camiaya vefasızlık yapmadığını ifade etti.

Emre Belezoğlu, Galatasaray&#39;ın resmi aylık yayın organı Galatasaray Dergisi&#39;nde yer alan röportajında, Türkiye&#39;ye geldiğinde herkesin kendisine Interli veya Newcastlelı Emre demediğini kaydederek, &#39;&#39;Beni herkes Galatasaraylı Emre olarak görüyor. Takımdan ayrılırken Galatasaray ile öyle bir bağım olduğunu düşünüyordum ki insanların beni anlayacağını düşünüyordum, ancak insanlar o dönemde çok fazla medyaya çıkıp bizim hakkımızda konuşan yöneticilere inandılar. O dönemde ikili ilişkilerimizde dahi kimseye vefasızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bilmediğim şeyler olabilir, ama bilinçli bir şekilde kimseye ve yetiştiğim bu büyük camiaya vefasızlık yapmadım&#39;&#39; dedi.

O dönemde Galatasaray yönetiminden kendisine 400 bin dolarlık bir ev alınmasını istediğini kaydeden Emre, ancak sözleşmesinin bitmesine 1.5 ay kalmasına rağmen kimsenin kendilerini çağırmadığını vurguladı.

Emre Belözoğlu, transfer olmadan önceki sezon şampiyonluğun kaybedildiği Ankaragücü maçındaki performansının, Inter ile anlaşmasına bağlayanların olduğunun hatırlatılması üzerine de &#39;&#39;Halı sahada bile oynarken ayağımı sakınmam. Ben tavla oynarken dahi en yakın arkadaşımla tartışabilirim. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorduk.

Bir trafik kazası yaşamıştım. Anlaşma döneminde insanlar üstünüze üstünüze geliyorlar. Bunu tabii kafamıza dert ediyorduk&#39;&#39; diye konuştu.

<span style="color:#FF0000">&#39;&#39;(FENERBAHÇE FORMASINI GİYMEM) DEMİYORUM&#39;&#39;-</span>

Inter&#39;den ayrıldığı dönemde Fenerbahçe&#39;nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu dile getiren Emre, şunları söyledi:

&#39;&#39;Fakat ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray&#39;a dönmek isterim. Galatasaray&#39;ı çok seviyorum. Profesyonel hayat bu, Fenerbahçe formasını giymem demiyorum. Çünkü çok fazla olay yaşanıyor. Ben Galatasaray&#39;dan ayrılmak istemiyordum, ama ayrıldım. Ne yapabilirim ki? O yüzden büyük konuşmamam gerekir.&#39;&#39;

<span style="color:#FF0000">&#39;&#39;GALATASARAY MİLLİ TAKIM&#39;DAN FAZLA TANINIYOR&#39;&#39;-</span>

Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye&#39;den sadece Galatasaray&#39;ın tanındığını söyledi.

Emre, 2002 Dünya Kupası&#39;nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, &#39;&#39;Bu kupadan sonra bile Milli Takım&#39;ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes
kabul edecek&#39;&#39; diye konuştu.

<span style="color:#FF0000">&#39;&#39;6 MAÇLIK ÇOK BÜYÜK SIKINTI BENİM İÇİN&#39;&#39;-</span>

İsviçre maçından sonra aldığı 6 maçlık cezanın kendisi için büyük sıkıntı olduğunu anlatan Emre, UEFA&#39;ya ifade vermeye gittiği için çok üzüldüğünü vurguladı.

Emre, &#39;&#39;Farz edelim ki ben vurdum, aslında öyle bir şey yok. Benim
görüntüm yok. Görüntüsü olan insana da 6 maç ceza veriyorsunuz. Böyle
bir mantık yok. Hukuk şüpheyi kabul etmez. Benim yurt dışındaki 5. senem. Demek ki yabancı bir gazetecinin açıklaması bizimkinden daha geçerli. Türkiye&#39;nin lobi faaliyetlerinde güçsüz olduğunu düşünüyorum. Hatam vardır, bana küfredildiği için koşmuşumdur. Ben ceza alacak ne yapmışım? Açıklamasını bekliyorum&#39;&#39; şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt