1. Siteyi tamamen reklamsız görüntülemek için; hemen şimdi Giriş Yap veya Kayıt Ol

Elma Sirkesi [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı]

  • 4 Eylül 2009
  • 5044 Okunma
  • 0 Yanıtlar
0/5, 0 Oy

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

  1. MALZEMELER
    su
    elma kabuklan, yıkanmış
    tuz

    HAZIRLANIŞI
    Elma kabuklannı bir kavanoza doldurun. Üzerine biraz tuz ve su koyup serin bir yerde bekletin. Sirke kokusunu kaybettiğinde, süzüp, şişelere doldurun. Salata ve turşularda kullanabilirsiniz.
     


    Yazan: Dogus Pertez
Yüklüyor...
Benzer Konular - Elma Sirkesi [Yapılışı
    Pastırma tarifi, bakın nasıl yapılır? Başlangıçlar (Meze Ordövr) 13 Kasım 2015
    Cevizli Acı Ezme Tarifi,yapılışı Başlangıçlar (Meze Ordövr) 24 Ekim 2013
    Ciper Pate [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı] Başlangıçlar (Meze Ordövr) 4 Eylül 2009
    Çevizli DİP [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı] Başlangıçlar (Meze Ordövr) 4 Eylül 2009
    Çeşit Mezesi [Yapılışı / Malzemeler / Hazırlanışı] Başlangıçlar (Meze Ordövr) 4 Eylül 2009
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
28/09/2016 - 11:34