Elektro Gitar + Anfi

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Elektro Gitar + Anfi
Merhaba arkadaşlar elektro gitarımı satıyorum hiç kullanmadım. Çünkü elektro kullanmayı bilmiyorum bu nedenden dolayı satıyorum. Çizik vs hiç birşeyi yok. Eğer almak isterseniz yanında klasik gitarımı da satacağım ama onu tek satmayacağım elektroyu alan kişiye satabilirim ya elektro ya ikisini satacam klasiği tek satmayacağım ama dediğim gibi elektroyu alana uygun fiyata vereceğim. Telefon alacağım bu nedenle satıyorum zaten kullanmıyorum daha doğrusu kullanmıyorum :) Görselleri ekleyeyim İstanbul içi satacam görüşüp verebilirim avrupa yakasında onun dışında olursa iletişime geçer bir şekilde kargo falan ulaştırırız artık.

Bu arada klasik gitarı da alacak olan kişilere dadario (en iyisi diyebiliriz.) yedek tellerini sadece 1 tanesi eksik kopmuştu yeni takım alıp bir tanesini takmıştım. Yani yedek tel ve kapo ile birlikte vereceğim.

Elektro fiyatı 250 ₺
Elektro + Klasik 300 ₺

Zaten kapo alsanız 10 tl dadario tellerde 20 tl etti 30 tl gitar 20 tl'ye gelmiş olacak kılıfıda var :) Ama tabi almak zorunda değilsiniz alırsanız yanında bu şekilde veririm. Elektro gitarında omuz askısı, anfisi, kılıfı hepsini vereceğim zaten almayı düşünenler pm atsın.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt