ekrana gelen reklam mesajı nasıl kapatılır

Sponsorlu Bağlantılar

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
ekrana gelen reklam mesajı nasıl kapatılır
Şimdi sorun şu.Turkcellden bana reklam mesajları geliyor.Mesela şuanda yazan mesaj şu;Murat Bozun kalamam arkadaş parçasını 3,2 tlye yüklemek ister misin?Hattınızda yeterli bakiye yoksa taksitlendirileceksiniz.M.H : 4440100
Buna benzer hergün 10 mesaj geliyor.İşin garibi şurada.Bu mesaj mesajlar kutusuna gelmiyor.Direk telefon ekranında gözüküyor ve allta tamam şıkkı çıkıyor.Tamama basarsan vazgeç yada tamam seçeneği çıkıyor.Tuş takımı kilitliyken bile bu mesaj ekranda gözükebiliyor.Turkceli aradım reklam mesajlarını kapattıklarını söylediler.Telefon ayarlarında hepsi kapalı.Nokia müşteri hizmetlerini aradım ve oradanda kontrol ettik.Turkcell diyorki bizde bu mesajlar kapalı ve herhangibir bir reklam paketi,oyun vs. üye değilsiniz.Bu mesajların gelmemesi gerekir.Telefon ayarlarında bilgi mesajları dahil hepsi zaten kapalı.Ben bu işi gerçekten anlamadım.Bilen biri lütfen yardımcı olsun.Bu tarz şarkı,oyun vs. gibi reklam amaçlı mesajları alan var mı.Yalnız mesajlar dediğim gibi mesaj kutusuna falan gelmiyor.Telefonun direk ekranında kendiliğinden beliriyor.Turkcell bizle alakası yok diyor ama mesajlarda onay mesajı nolarının hepsi turkcelle bağlantılı..
 


marist

marist

Üye
Bendede oluyor dostum. Bide sana yalan söLemişLer. O mesajLarı turkcell gönderiyor zaten. Uygulamalarda veya baska bir klasörde TURKCELL MENU diye bir uygulama var. Ìşte onunLa gerçekLeşiyor.
 

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELL MENU den ayar mi yapılabiliyor ve bu telefon bu menüye girmiyor. t menüye basınca telefon reset atıyor
 


Üst Alt