Efsane Model “ford Mustang” Yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Efsane Model “ford Mustang” Yenilendi
Ford’un efsane haline gelmiş olan modeli “Mustang” yeni yüzü ile sunuluyor.

Lüks spor otomobil denilince akla ilk gelen modellerden biri olan Mustang, Ford tarafından uzun yıllar önce piyasaya sunulmuştu.



Piyasada yer aldığı günden bu yana büyük ilgi gören model, efsaneleşerek bu güne kadar varlığını başarı ile sürdürmeyi başardı. Sportif ve şık gövde yapısı ile gözlerin üzerinden ayrılmadığı otomobil şimdi alt yapısında bazı yenilikler ile tekrar sunuluyor.

Hali hazırda piyasada yer alan modelden farklı detaylara sahip olan Ford Mustang, ön bölümde bulunan LED far sistemi, geniş ön panjur, şık jantlar ve çift bombeli kaputu ile göz dolduruyor.

Aynı zamanda aracın arka bölümünde de bazı yenilikler düşünülmüş. İnce spoiler, difüzör, kısa yapılı bagaj kapağı ve 3. fren lambası gibi detaylara sahip olan aracın iç kısmında da farklılıklar gözlenmekte.

Üç kollu direksiyon simidi beraberinde, çift yuvarlak gösterge, büyük boyutlardaki bilgi ekranı ve dokunmatik ekranda ayrıca dikkat çekmekte. Daha pek çok detaya sahip yenilenen Ford Mustang’den biri Avrupa pazarı için olmak üzere toplamda üç ayrı performansa sahip motor seçeneği de bulunmakta.

Efsane model “Ford Mustang” yenilendi
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatic, alayınaa ve Buğra
Enes

Enes

Üye
Efsane bu araba ya.
 


Üst Alt