Dünyanın ilk kol saati cep telefonu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın ilk kol saati cep telefonu !!!
Kolunuzda taşıyabileceğiniz saat cep telefonu GM500, General Mobile ve SMS Technology iş birliği ile Türkiye’de satışa sunuluyor

Şık bir saat görüntüsüne sahip olan General Mobile GM500, dünyanın en küçük telefonu olma ayrıcalığına da sahip. Sınırlı sayıda satışa sunulan GM 500, 1.5" OLED \120 x 160 piksel dokunmatik ekranı, video oynatıcısı, veri aktarımında büyük kolaylık sağlayan 128 MB’lık dahili hafızası, üç bant (900/1800\1900) frekansı, java, GPRS, Bluetooth, MMS, MP3, MP4, SMS, Wap, dünya saati, kronometre, hesap makinesi, takvim, ses kaydı, titreşim, USB Storage özellikleriyle cep telefonu teknolojisinde aradığınız her şeyi bir kol saatinde birleştiriyor. GM500, bir kol saatinde bulunan bütün özellikleri de taşıyor.
200 dakika konuşma, 80 saat bekleme süresine sahip olan GM 500, şık görüntüsü ve fonksiyonları ile cep telefonu kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Ocak ayından itibaren satışa sunulacak olan GM 500’ün fiyatı 799YTL.
 


Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
biz okulda böyle bir icat yapmıştık.
 
schumici

schumici

Üye
:nono:birader dünyada ilk olduğuna eminmisin. ben daha önce yayınlamıştım bu haberi. senin yayınladığın çoğu haberide ben daha önce yayınlamıştım. lütfen konu açarken arama yapıp aç:nono:
 
polat_ketur

polat_ketur

Üye
vay güzelmiş ama saat tel
 
ademvehavva

ademvehavva

Üye
çok bahalıymış
 
M3L!H

M3L!H

Üye
Ya ztn git gide ucuzluyor onlar.Şimdi iwatch diye bir saat var hemde çok daha kullanışlı bunlardan 500 ytl fln fazla para diil bence alcam ben bu yaz tatilinde ztn. de var bakabilirsiniz...:oke:
 
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Aaa Çok GüzeLMiŞŞş,.
 


Üst Alt