Dünyanın en sağlam cep telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın en sağlam cep telefonu


Bir firma dünyanın en sağlam cep telefonunu piyasaya sürdü. Telefon test için yüksek bir binanın tepesinden atıldı, filin altında ezildi, hatta fırında kızartıldı....

Arazi aracı üreticisi bir firma, özellikle inşaatta çalışanların, dağcıların ve adrenalin tutkunu maceracıların ilgisini çekeceği düşünülen bir cep telefonu geliştirdi.
Dayanıklılık testlerinde cep telefonunu parçalamak için türlü türlü yollara başvuruldu. Üzerinden Land Rover'la geçildi, çamura batırıldı ve fil tarafından ezildi. Fırında 150 derece sıcaklığa maruz bırakılan ve bir binanın ikinci katından aşağı fırlatılan cep telefonu bana mısın demedi.
Bütün bu badirelerden tek parça çıkmayı başarabilen cep telefonu 415 dolar perakende fiyatıyla satışa sunuldu. Dünyanın en dayanıklı telefonu olarak piyasaya sürülen cihazın 3 yıl garantisi var.
Piyasaya sürülmeden bir gün önce cep telefonunu kendi testlerine tabi tutmak isteyen İngliz The Sun gazetesi çalışanları ise telefonu 3 tonluk bir aracının altına koyarak ezmeyi başardı. Bu 'radikal' denemeye rağmen cep telefonunun ünvanının hakkını verdiğini teslim etmek gerek!
Cep telefonunun bataryası bin 500 saate kadar dayanabiliyor. Ürünün ayrıca 2.0 megapixel kamerası ve oldukça yüksek bir tona ayarlanabilen zil sesi var.
 


Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tam benlik!!! :ehe
 
Bora

Bora

Üye
Teşekkürler.
 
turkordu

turkordu

Üye
Taş gibi telefon:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt