Dünyanın en pahalı otomobilleri /Resimleri / Hakkında herşey ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünyanın en pahalı otomobilleri /Resimleri / Hakkında herşey ...


1. Koenigsegg Trevita Fiyatı: $2.21 milyon dolar. Trevita, yeni elmas rengi karbon fiber gövdesiyle, bir otomobilden beklenen tüm özellikleri kullanıcılarına sağlıyor. Araç, hidrolik kaldırma sistemi, karbon fiber frenler, 4.7-litrelik çift kompresörlü 1018 beygir gücünde V8 motora sahip. Çift katlı spoyler ve Inconell egzoz sistemi gibi küçük detaylarla birlikte, elmastan esinlenilmiş benzersiz karbon fiber dokuma gövdesiyle ondan ayrılıyor. Gövdesindeki karbon fiberin lifleri elmasla kaplanmış olması aracı güneş altında bir arada parlayan milyonlarca elmas gibi gösteriyor. Firma bu işleme tekniğine Koenigsegg Parıldayan Elmas Dokuma adını veriyor.
2. Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Fiyatı: 2 milyon dolar Öne çıkan özellikleri: Karbon fiber panellere, yukarı doğru açılan kapılara ve iki tane tavan penceresine sahip. Yakınlardaki araçları gösteren bir kamerası, W16 model motoru.


3. Pagani Zonda Cinque Roadster Fiyatı: 1.8 milyon dolar Öne çıkan özellikleri: Bu araç, Pagani Cinque Coupe’un yeni üstü açılabilir versiyonu. Mercedes-Benz’in AMG model, 678 beygir gücü motoruna sahip olan otomobil, saatte 350 km hıza çıkabiliyor. Yalnızca 5 adet üretilecek.




4. Lamborghini Reventón Roadster Fiyatı: 1.56 milyon dolar Öne çıkan özellikleri: V21 model, 650 beygir gücü motoru var ve saatte 340 km hıza çıkabiliyor. Aracın içinde karbon fiber malzemeler kullanıldı. Gösterge panelinde aracın ne zaman hızını yükseltip, azaltacağını gösteren ayrı bir bölüm de bulunuyor.




5. Lamborghini Reventón Fiyatı: 1.42 milyon dolar Öne çıkan özellikleri: Reventón ismini, 1940’lı yıllarda bütün matadorları yere sermeyi başaran bir boğadan alıyor ve bu araçta bir Lamborghini’de olması gereken bütün özellikleri bulabiliyorsunuz. Alüminyum yakıt tanka sahip olan aracın tekerlerinin üzerinde de alüminyum jantlar bulunuyor.
6. Maybach Landaulet Fiyatı: 1.4 milyon dolar Öne çıkan özellikleri: Saatte 250 km hıza çıkabilen, 604 beygir gücüne sahip bir motoru olan bu aracın V12 model ikiz turbo motoru bulunuyor. Şoför bölümünün ayrı olduğu aracın arka kısmının tavanında açılabilir bir pencere bulunuyor. Aracın içindeki bütün koltuklarda beyaz deri kullanılıyor.
7. Koenigsegg CCXRFiyatı: 1.1 milyon dolar Öne çıkan özellikleri: CCX’in karbon seramik frenleri, hidrolik kaldırma sistemi, bir navigasyon sistemi ve aracın yakın mesafesinde yer alan otomobilleri gösteren bir kamerası var. CD ve DVD, uydu radyo, ısı kontrolü, deri halı halılar, araç üstü depolama çantası ve araba örtüsü ise bütün Koenigsegg modellerinde olduğu gibi CCX’de de var. Bunlarla birlikte, CCX’in V8 model motoru, saatte 394 km hıza çıkabiliyor.
8. Koenigsegg CCX Fiyatı: 1.1 milyon dolar Öne çıkan özellikleri: CCX’in karbon seramik frenleri, hidrolik kaldırma sistemi, bir navigasyon sistemi ve aracın yakın mesafesinde yer alan otomobilleri gösteren bir kamerası var. CD ve DVD, uydu radyo, ısı kontrolü, deri halı halılar, araç üstü depolama çantası ve araba örtüsü ise bütün Koenigsegg modellerinde olduğu gibi CCX’de de var. Bunlarla birlikte, CCX’in V8 model motoru, saatte 394 km hıza çıkabiliyor.
9. Leblanc Mirabeau Fiyatı: 765 bin dolar Öne çıkan özellikleri: İlk başta bir yarış arabası olarak üretilen araç, daha sonra şehir içi trafiğine uygun hale getirildi. Aracın 4.7 litrelik, V8 model 700 beygirgücü motoru sayesinde saatte 370 km hıza çıkabiliyor. İstenirse, 73 bin dolar karşılığında yarı otomatik vites seçeneği de sunuluyor.



10. SSC Ultimate AeroFiyatı: 740 bin dolar Öne çıkan özellikleri: ABD’li şirket Shelby Super Cars tarafından üretilen Ultimate Aero, sahip olduğu 1,287 beygirgücü motoruyla, 2008 yılında dünyanın en hızlı otomobili unvanı kazandı. Ultimate Aero’nun en yeni modeli saatte hızı yaklaşık 434 km'yi bulabiliyor. Aracın gösterge panelinden dijital ısı kontrolü yapılabiliyor ve lastik basıncı ayarlanabiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: BktsBcr, Unstable01 ve DiaBLoS


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol:oha:
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim Abi :oke:
Alalım mı sana bir Koenigsegg Trevita :ehe:ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bir tane al bana Enes ya ..
Böyle göstermeyle de olmaz ki ? :)
 
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Süper arabalar param olsada alsam :ehe
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alalım ayıp ettin abi 21 milyon doların lafı mi olur aramızda :ehe
 
Unstable01

Unstable01

Üye
bana da lamborghini alın :D:D:D manyak arabalar ya canavar gibi.. bnzetmeye bak:D
 
AKATLI

AKATLI

Üye
woooow arabalara bak be bi tanesi bende olsa yeter
 
BktsBcr

BktsBcr

Üye
nerdeyse hep aynı tasarımı yapmışlar.:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt