''Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' değerlendirmesi eylül ayı raporu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
''Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' değerlendirmesi eylül ayı raporu
Türkiye'nin lideri Beşiktaş!



Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS) ''Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' değerlendirmesinde eylül ayı raporunda Beşiktaş, ilk 100 içinde yer alan tek Türk ekibi olmayı sürdürdü.

IFFHS'den açıklanan ''Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' değerlendirmesinin Ağustos ayı raporunda 128 puanı bulunan Beşiktaş, 17 basamak birden gerileyerek 69. sıradan 86. sıraya geriledi.

Beşiktaş dışında Trabzonspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor değerlendirmeye giren diğer Türk ekipleri oldu.

UEFA Kupası'nı aldıktan sonra IFFHS değerlendirmesinde bir dönem birinci sıraya kadar yükselen Galatasaray, ağustos ayı değerlendirmesinde olduğu gibi eylül ayında da ilk 400 takım arasına giremedi.


TRABZONSPOR'UN YÜKSELİŞİ
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, IFFHS değerlendirmesinde en iyi çıkış yapan Türk takımı oldu.

Trabzonspor, 85 sıra birden yükselip 210. sıradan 125. sıraya çıkarken, puanı da 110.5 oldu.

Değerlendirmede Gaziantepspor 95.5 puanla 175., Bursaspor 91 puanla 191., Fenerbahçe 84 puanla 222., İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 74.5 puanla 283. sırada yer aldı.


ZİRVE YİNE BARCELONA'NIN
Sergilediği performansla tüm dünyanın övgüsünü alan İspanyol ekibi Barcelona, ''Dünyanın En İyi Futbol Takımları'' değerlendirmesinin zirvesindeki yerini korudu.

Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid 2. sırada, İngiliz temsilcisi Manchester United ise 3. sırada yer aldı.
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico


Masha

Masha

Üye
Bu ne saçma bir rapor gaziantep ve bursa fenerden iyi mi çok saçma.
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun
hazırladığı bir rapor bu.Tüm dünya da kabul gören bir kurum.Sadece ligde başarılı olmak yetmiyor Türk takımları için Avrupa ve Türkiye kupası maçlarını baz alıyor;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt