dünyanın en ilginç olayları

Sponsorlu Bağlantılar

scorpion-king

scorpion-king

Üye
    Konu Sahibi
dünyanın en ilginç olayları
Yeni bir cep telefonu hizmeti. Tuvaet yaz gönder. En yakın tuvalet cebine gelsin...

İngiltere'de yeni bir cep telefonu hizmeti, başkent Londra'nın merkezinde "sıkışanların" yardımına koşuyor.

İngiltere'de kaybolan şoförler için "SatNav" olarak ilk kez verilmeye başlanan hizmet, şimdi de "SatLav" adıyla alışveriş sırasında sıkışanlara en yakın tuvaleti bulmalarına yardımcı olacak.

Westminster Kent Konseyi, bugün cep telefonlarında başlattığı yeni bir kısa mesaj hizmetiyle, Londralılara ve turistlere en yakın tuvaleti bulmaları için rehber olacak.

Cep telefonuyla kısa mesaj olarak "Tuvalet" yazıp verilen numaraya gönderenler, uydu teknolojisi sayesinde yerleri belirlendikten sonra kendilerine en yakın tuvaletin yerinin detaylarını anlatan mesaj alacak.

Bu yaratıcı fikrin sahibi, Konsey tarafından düzenlenen yarışmaya katılan 26 yaşındaki öğrenci Gail Knight.

Arkadaşlarıyla dışardayken restoranların ya da mağazaların tuvaletlerini kullanmak zorunda kaldıklarını ve bu durumdan çok rahatsız olduklarını anlatan Knight, bir kısa mesaj hizmetinin bu durumdan mustarip olan herkese yardımcı olabileceği fikrinin aklına gelmesi üzerine projegeliştirdiğini söyledi.

--------------- Ekleme ---------------

Modern yaşamın vazgeçilmez unsuru haline gelen cep telefonlarının başına gelen birbirinden ilginç kazalar duyanları hem şaşırtıyor, hem de güldürüyor.
Cep telefonlarının arızalanma nedenlerinin başında kullanıcı hatası yer alıyor. En sık arızalanma nedeni de insanların yakınları ile yaptıkları tartışmalar sırasında sinirlenerek telefonlarını fırlatmaları... Bunların yanı sıra, unutkanlıklar da telefonların başına ilginç kazaların gelmesine sebep oluyor. Telefonlarını yemekle beraber fırına koyan ev hanımları, cep telefonlarını tuvalete düşürenler, üzerine içki dökenler, mayosunun cebinde unutarak denize girenlerin bu teknoloji harikası cihazları her şeye rağmen bozamadıkları da görülüyor.

Cep telefonlarına başına gelen birbirinden ilginç kazalardan bazıları şöyle:

Köpek besleyen bir vatandaşın, dört ayaklı sevimli dostunun cep telefonunu yutmasıyla beraber başından aşağı kaynar sular döküldü. Telefonunun hafızasındaki önemli bilgilere ve telefon rehberine yeniden ulaşmak isteyen vatandaş, soluğu veterinerde aldı. Köpeği hemen ameliyat ettiren vatandaş, hem sevimli dostunu ?bu sıkıntıdan?kurtardı, hem de telefonuna yeniden kavuşmuş oldu.
TUVALETE TELEFONLA GİRİNCE
Cep telefonunu ?yanından ayırmayan? bir başka vatandaş ise ?bututkusunu? pahalıya ödedi. Telefonla tuvalete giren şanssız kişi, ceptelefonunu tuvalete düşürdü. Telefonu bin bir zahmetle çıkaran vatandaş, daha sonra ?dezenfekte etmek? amacıyla bir kabın içine koyduğu telefonu yaklaşık yarım saat kaynattı. ?Dezenfekte ettiği? telefonun parçalarını söken işgüzar vatandaş, saç kurutma makinesiyle her bir parçayı ayrı ayrı kuruttu. Bununla da yetinmeyen vatandaş, parçaları kalorifer peteğinin üzerinde de 3 gün bekletti. İşin en ilginç yanı ise telefonun bütün başına gelenlere halen çalışmasıydı.
MAYO CEPLERİNDE UNUTULUYOR

Telefon tamircisine aynı arızayla aynı marka, aynı model 4 telefon getirildi. Bu işin hikmetine bir türlü akıl sır erdiremeyen tamirci sonunda gençlerin ağzından hikayeyi öğrendi. Deniz kenarına ?çapkınlığa? giden 4 kafadar genç ise plajda gördükleri bir güzelin peşine takıldı ve onun arkasından denize girdi. Ancak mayolarının cebine koydukları markaları ve modelleri aynı olan görüntü ve fotoğraf çekebilen telefonlarıyla denize giren kafadarlar kullanılmaz hale getirmişti.
?FIRINDA? TELEFON
Akşam yemeğini yetiştirmeye çalışan bir ev hanımı malzemeyi fırıntepsisine güzelce yerleştirdi. Ancak yemek malzemesiyle birlikte telefonunu da ?fırına veren? hamarat ev hanımı, yemek piştikten sonra ?acı sürprizle? karşılaştı.
ASKERLER FIRLATIP ATIYOR
Vatani görevini yerine getiren askerlerin telefonları da hep aynı şikayetle geliyor. Birlik içerisinde cep telefonu kullanılması yasak olduğundan bunu gizlice yapan askerler, komutan gelince telefonu can havliyle fırlatıyor ve olan da telefona oluyor.

SİNİRLER ONDAN ÇIKIYOR
Telefonların başına en sık gelen kaza ise sinir anında oluyor. Yakınlarıyla, iş görüşmesi yaptıkları müşterilerle, hatta ?yanlış arayanlarla? tartışan cep telefonu sahipleri, bunun neticesinde sinirlerine hakim olamıyor ve telefonunu fırlatıyor. Bunun dışında özellikle bar sohbetlerinde telefonların üzerine dökülen içkiler de onların en büyük düşmanı oluyor.
MESLEĞE GÖRE CEP TELEFONLARI
Cep telefonlarının içinde çıkan maddeler de onların mesleklerini hemen ele veriyor. Berberin telefonundan saç kırpıntıları, fırıncının telefonundan un, tornacının telefonundan metal tozları, kuruyemişçinin telefonundan da fındık, fıstık kabukları çıkıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bilmeden Rekor Kırdı (08/03/2004)
Urfa'da çocukluğunu yaşayamadığını düşünen Kazım Laleli, yaşamadığım şeyleri yaşamam için hala şansım var, diyerek bakkala koştu. Bakkalcı amca bana bir lolipop, diyen Laleli lolipopun nasıl yeneceğini bilmediği için direk yutmaya kalktı. Müşterisinin nefes alamadığını gören bakkal sahibi önce gazetecileri sonra da ambulansı çağırdı. Olayın ilginç yanı ise Laleli'nin bu olay sırasında en uzun süreli nefes tutma rekoru ile Guiness'e girmesiydi.
 


timurlenk_55

Üye
zuhahahaha banada olmuştu bikere şortun içinde unutmuşum havuza bi atladım sonra aklıma geldi telefon bidaha çalışmamıştı:d
 
the_poison

the_poison

Üye
:D oda güzel bende suya düşürdüm ama sonra çalıştırdım suya düşünce çalıştırmayı biliyorum bak şimdi telefonun suya mı düştü hemen çıkar ve 1 hafta sakın açma 1 hafta sonunda telefonunu kurutma makinesiyle kurut ve aç tekrar hiç bişe olmamış gibi kullan ben öyle yapmıştım ve işe yaradı inanamadım hala kullanıyorum
 
hackerby17

hackerby17

Üye
Bilgi İçin Teşekkürler Aksam Aksam Güldürdü Yaw :D
 
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
:D:kop:bilgi için saol
 

polat_ketur_76

Üye
ne komik yaw en yakın tuvalet 3km uzaklıkta ehh
 
Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
mayoyla tam giriyodum denize bi farkettim cepte tel ama diğer ceptede 20 ytl varmış onu kuruttuk :D kullandık ama telefon gitseydi bi daha girmezdim denize herhalde :)
 
acemi26

acemi26

Üye
:haha:
 
arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
Manyaklar ne yapaklarını şaşırdılar walla:
 
sukruon

sukruon

Üye
telefon işte bu kadar girdi hayatımıza
 
xkadir61

xkadir61

Üye
:ehe:kop:
 

yasar2406

Üye
bide tuvalet 10 km uzaklıktaysa adam gidene kadar bitti
 
schumici

schumici

Üye
yaaa çok komik ama ALLAH başa vermesin inşallah:kop:
 
I Love Techno

I Love Techno

Üye
Bilmeden Rekor Kırdı (08/03/2004)
Urfa'da çocukluğunu yaşayamadığını düşünen Kazım Laleli, yaşamadığım şeyleri yaşamam için hala şansım var, diyerek bakkala koştu. Bakkalcı amca bana bir lolipop, diyen Laleli lolipopun nasıl yeneceğini bilmediği için direk yutmaya kalktı. Müşterisinin nefes alamadığını gören bakkal sahibi önce gazetecileri sonra da ambulansı çağırdı. Olayın ilginç yanı ise Laleli'nin bu olay sırasında en uzun süreli nefes tutma rekoru ile Guiness'e girmesiydi.


Müşterisinin nefes alamadığını gören bakkal sahibi önce gazetecileri sonra da ambulansı çağırdı.


ne acayip bi milletiz yaaaa.
 

Benzer Konular



Üst Alt