Dünya İletişim Ödüllerin'de gnctrkcll En İyi Marka Seçildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Dünya İletişim Ödüllerin'de gnctrkcll En İyi Marka Seçildi
Turkcell'in gençlik kulübü "gnçtrkcll", "Dünya İletişim Ödülleri (WCA)" jürisi tarafından "En iyi marka" dalında birinciliğe layık görüldü.
Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, WCA'nın 10 yıldır düzenlediği ve bu yıl 14 dalda "en iyileri" seçtiği "Dünya İletişim Ödülleri"nde Turkcell, "gnçtrkcll" uygulaması ile 'En iyi marka' ödülüne sahip olurken, "En iyi yeni servis" dalında "İştePosta" ve "En iyi içerik sağlayıcı" dalında da "SMS'le hastane randevusu alma" uygulamalarıyla finale kaldı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, şunları kaydetti:
"Turkcell'in ve Türkiye'nin adını yurt dışında böyle bir ödülle duyurduğumuz için gururluyuz. 'gnçtrkcll', 15 milyon üyesiyle Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü haline geldi. gnçtrkcll'le, gençlerin beklentileri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onlara özel bir faydalar dünyası sunuyoruz. Bu ödül güzel bir ekip çalışmasının ve yaptığımız çalışmalara fikirleriyle yön veren üyelerimizin eseridir
www.ntv.com.tr
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Fiyat bakımından biraz daha ucuz olsa.
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Tüm operatörler arasında en ucuzu zaten Turkcell Doğuş :)
Her alanda birinci olmaya devam ediyor. Tebrikler Turkcell :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt