DOOM'un yeni güncellemesi bomba gibi içeriklerle geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
DOOM'un yeni güncellemesi bomba gibi içeriklerle geliyor
Çıktığı günden bu yana hem senaryo modu, hem çoklu oyuncu modu, hem de SnapMap modu ile hala oldukça büyük bir kullanıcı kitlesi tarafından sevilerek oynanan DOOM'a yepyeni ücretsiz içerikler gelmeye devam ediyor. Üstelik çoğu yeni oyunun aksine sadece çoklu oyuncu moduna değil, senaryo ve SnapMap moduna da yepyeni öğeler ekleniyor.

Öncelikle bu yeni güncellemenin getirdiği en büyük yeniliklerden birisi artık SnapMap'in klasik DOOM haritalarını da destekleyecek olması. SnapMap'te bildiğiniz üzere kendimize özel haritalar yaratıp bunları topluluğa sunabiliyor ve içlerinde kapışabiliyorduk. Aynı şekilde başka oyuncuların hazırladığı haritalara da girebiliyorduk. Şimdi yeni SnapMap güncellemesi ile sadece yeni değil, eski ve klasik DOOM haritalarını da yaratabileceğiz.

İkinci bir yenilik olarak bu güncelleme ile oyunun senaryo moduna Arcade desteği geliyor. Yani direkt olarak bir senaryo görevinde düşmanları çeşitli şekillerde öldürerek en yüksek puana ulaşmaya çalışacak ve global puan listesinde bir numaraya çıkmak için uğraşacağız. Sizi bilmem ama, ben bayağı bir kasacağım bunu.

İki yeni çoklu oyuncu modu da geliyor. Bloodrush adlı takımsız, herkesin birbirine düşman olduğu (Free For All) modu ve Prowler ile Marine'lerin iki karşı takım olarak kapıştığı Possession modu.

Bunlara ek olarak bir sürü irili ufaklı içerik ile gelen dördüncü ücretsiz güncelleme şu anda indirilebilir durumda. Ayrıca yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alıntı.
 

Benzer Konular



Üst Alt