Doğum Sonrası Göbek Eritme Egzersizi

Sponsorlu Bağlantılar

First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğum Sonrası Göbek Eritme Egzersizi
doğum sonrası göbek eritme, doğum sonrası göbek hareketleri, doğum sonrası göbek egzersizleri, doğum sonrası göbek eritme yolları, doğum sonrası göbek eritme teknikleri, doğum sonrası göbek nasıl eritilir

Doğumdan sonra geriye kalan göbek her annenin en büyük sorunları arasında yer alır. Bunun için diyet yapma yollarına başvursanızda, tek başına diyetin hiçbir anlamı yoktur. Bu yüzden doğum sonrası göbek hareketleri yaparak karın bölgenizdeki inatçı yağları eritebilirsiniz. Kaslı ve düz bir karın için doğum sonrası göbek eritme tekniklerini deneyin.




Hedef ön karın kasları






Sırtüstü uzanınarak bel çukurunuzun altında üzüm olduğunu hayal edip bu çukuru korumaya çalışın. Bacaklarınızı table tab denilen fotoğraftaki konuma getirin. Ellerinizle başınızı destekleyin ve önce göğüs kafesinizi havayla doldurup bu havayı nefesinizle boşaltırken, yalnızca karnınıza odaklanarak bacaklarınıza doğru kalkın. Bunu 15 kez tekrarlayın.


Spastik bacak

Bu egzersiz hareketininde de bl çukurubuzu koruyacaksınız. Sırtüstü yatın ve ayak tabanlarınızı birleştirip fotoğraftaki spastik pozisyonu alın. Derin nefes alın, nefesinizi verirken ellerinizle ayaklarınıza doğru uzanmaya çalışın. Bu hareketi 15 kez tekrarlayın. . .


Uzan, yakala

Pozisyonunuzu sakın bozmayın. Aynen devam ediyoruz. Bacaklarınızı vücudunuza dik konumda havaya kaldırın. Bel çukuruna dikkat! Ellerinizle, yalnızca karın kaslarınızdan güç alarak ayak bileklerinizi tutmaya çalışın. Karın kaslarınızın gerildiğini hissedin. Bu hareketi 15 kez tekrarlayın.


Karın stebi

Bel çukurunuzu burada da orumaya devam ediyorsunuz. Sırt üstü yere uzanın ve ellerinizle poponuza güç verin. İki bacağınızı birlikte yere paralel olacak biçimde kaldırın. Önce derin bir nefes alın ve bu sırada bir bacağınızı göğsünüze yaklaştırın, nefes verirken bu bacağınızla havayı tekmeleyip diğer bacağınızı göğsünüze çekin. Yürüyormuş gibi hareketi 15 kez tekrarlayın.


Çift bacak hareketi

Bacaklarınızı vücudunuza dik olacak biçimde kaldırın. Derin nefes alın, verirken bacaklarınızı gergin biçimde yavaş yavaş yere doğru indirin. Ancak yere değdirmeden nefes alın ve verirken yine kaldırın. Bu hareketi yaparken tüm gücünüzle karın kaslarına odaklanın. Bu hareketi de 15 kez tekrarlayın.


Yerde dans

fotoğraftaki gibi pozisyon alarak yan karın kaslarımızı çalıştırıyoruz. Üstteki bacağın ters tarafındaki dirseğinizi yukarıdaki bacağın diz kapağına değdirmeye çalışın. Bu hareketi iki tarafınızla 15 kez tekrarlayın. Belinizi incitmemeniz için mutlaka bel çukurunuzu bozmamaya ve karın kaslarına odaklanmaya çalışın. .


Karın balesi

Yan olarak yatıp yere bakan kolunuzla fotoğraftaki gibi destek alıp vücudunuzun üst tarafını kaldırın. Dışta kalan bacağınızı gergin bir biçimde yukarıya kaldırırken aynı taraftaki elinizle bileğinizi tutmaya çalışın. Karın yan kaslarınızın gerildiğini hissedin. Bu harekette karnınızın içe çekili ve gergin olmasına özen gösterin. Diğer tarafınıza da aynı hareketi 15dakika yapın.


Sarkaç

Ellerinizle arkadan destek alıp vücudunuzun üst kısmını fotoğraftaki pozisyona getirin. Bacaklarınızı dizlerinizden bükülü olarak kaldırın. Birbirine bitişik halde, önce sağa sonra sola doğru sarkaç hareketi yapın. Bu sırada yan karın kaslarınızın gerildiğini hissedin. Hareketi 15 kez tekrarlayın. .


Yukarı şınav

Uzanın ve bacaklarınızı fotoğraftaki pozisyona getirin. Karnınızdan güç alarak bedeninizi yükseltin. Kollarınızı gergin biçimde uzatıp ellerinizle bacak bileklerinizi tutmaya çalışın. Bu hareketi de 15 kez tekrarlayın.


Gerinme
Bu kez yan yatıyoruz. Üstteki bacağınızı belinizin üstü hareket etmeden ileriye doğru gerin. Vücudunuzun üst kısmını ise ters tarafa döndürmeye çalışın. Bu sırada ellerinizle başınızı destekleyip kollarınızı fotoğraftaki pozisyona getirin. Aynı hareketi farklı iki tarafınıza yatarak 10 kez tekrarlayın
 


Üst Alt