Dilimden Dmlıyorum Ve Bir O Kdrd Soysuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Dilimden Dmlıyorum Ve Bir O Kdrd Soysuz
Ölüm döşeğinden düştüm az önce
' Dilimden DamlıyorumYazılamayacak Kadar Koyu Ve Bir O Kadarda Soysuz ..' Sınırsız uçurum ıskaladı beni matemine
Bir deliğe kaç karanlık sığabilir ki!?
Bu ne yük böyle. . . .!?


Anılmaktan yorgun ve bir o kadar kendini kendine düğümleyen iç sancılarım artıyor git gide.Hangi sefilliktenhangi yemindenhangi sessizlikten bu kadar geçirilmişim!?
Adımlarımla yanıyor kibrit bahçeleritutuşuyoruz cemâat-i keder..Söz söylemek adına değilsusmak gayretine tutturulmuş ezberci düşlerin dilinden sökülüyorum.Felaketim oluyor bahar muhabbetlerifırtınasız kalmaktan ölüyorum!!Elem elem dökülüyorum paçavra hanelerinedalgakıran boylarından sürçümüşüm gibi bakılamıyor yüzüme.Sevilemiyorum belki debu halin kaçıncı ezberinden geçiyorum bilmiyorlar. Anlamaz bakışlarına kendimi tükürsem yaş diye içirirler yüzlerine.Serinliğim ölüm soyluduranlamıyorlar. . .

Kafama kuru sıkı
aşklar dizen ve sonrasında benden galip gelmemi bekleyen kaçıncı yürek ayininden yuvarlandım olduğum yere!?Kefilsizdimbirikmiş acılarımdan başka hiçbir şeyim yoktu.Sunulamayacak kadar eskiydi sözlerimkelimelerim birer çocuk yorgunluğuydu.Sevda faslından geçerken gözlerimayyuka çıkarılmış bir inciydi beklemelerim Soluksuzca seçebiliyordum acılı kimlikleriher birine sokulmak istercesine geberiyordum bakarak yüzlerine.Ve her birinde özüme düşüyordum birdenbire. . .

Şimdi çekip alsa beni suretine yabancı olduğum bir elgidebilir miyim korkusuzca ve sözsüz ısmarlanmış bu ömüre!? Kendime kalmalıyım beklideher zamanki gibi usulca ve uslu sorgularla kendime sormalıyım ben kimim diye!??!
Feryâd ediliyor gecenin tepesindekızıl gökyüzü kendini sürüyor ellerime kan kınası hikmetiyle. . . .

Dilimden damlıyorumyazılamayacak kadar koyu ve bir o kadar soysuz.Ölümsüz gülüşlerim yüzümden çekildiğinden berigafil avlanıyorum tebessüm minarelerinde.Tel tel sıçrıyorum bir karanlığın göğsüne.Yüzümdeki çizgilerden
aşk’a serenadlar çizilir ve öyle ki çizilen her bir öge ömrümde bir vakt’i bitirir. . .

Gözümdeki yaşlardan sabır çekilir ve sicimsiz bakarım âlem’i devrana.Bir ağacın gölgesi kadar bile savunamam karanlığı.Oysa düşlerimden taşları ayıklamıştım maniliydim celladın ölümünde.Oysa sözümden âhh’ları çıkarmıştım sadece eyvAllah dolanırdı lisanımın gamzesinde.Zemheri akışlar içime dola dola tıkanmıştım belki de gündüz’lerin dibinde. . .

Her hazırlanış bir umutsuzluğa gebeymiş.Bütün beklemeler bir tek kederden kuyuya düşüverirmiş.Kânunsuz değilmiş tövbelerin gelişidilime tırmanışı bundanmış.Yâr diye sayıkladığın seni diliyle ateşe sayarmış.Vakt’i gelince bütün can’lar bir bir ve doyasıya senden cayarmış.Hayat gel ve git arasında kısa yaşa ve öl arasında uzun bir pazarmış.
Verilen her ödünç sorgusuzca alınırmış. . .

Merhum bir
aşk’ın gözlerinden hayata durmak kadar aciz ve yaşamak niyetiyle dolu bir sevdanın sözlerinden ölebilmek kadar yoksunum.Toprağa yaranamıyorumyaşamaya bir tokat vuramıyorum.Söyleyiversin biri beni azrâ dilli kuyulara.Hâl’ime bir kefen diktirsinkoysun beni alacaklı günlerin en başına.Ne’m vardı ben’imden başka kime ne borcum vardı!?Benden alınanların sonra kimlere vardığını bilemiyorum.Diyemiyorum şikâyet sövgüsü sözlerlekimseyi kimselere diyemiyorum.İnfilâk edilsin elem’ler göğsümdençığlıklarımdan bir yankı daha kesilsin.Dayanamıyorum çekilsin bu belâ illeti ömrümden.Ne kadar susulacak varsa susarım ben.şimdi ateş makamında bir lâv ağlanıyor üstümehakkını vermeliyim.yanıp bir daha da dönmemeliyim. Bakî kalmak kime hâd!?Gitmeliyimzehrolası bir sessizliğin içinde.Bitirilmeliyim ecel şefkatiyle. . .

Âşık bir gecede su gazeliyle boyandım
Zulme kıymet düşülen hecelerindilinde çöl gibi yandım
Bir deliğe kaç karanlık sığabilir ki !?diye sorarken
Karanlık dövmesiyle toprak kuşandım. . .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt