d900i de oyun sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teamsahtsc

Üye
    Konu Sahibi
d900i de oyun sorunu...
D 900i yeoyun yüklüyorum ama oynayamıyorum lutfen yardım edin...
 


BOMB

BOMB

Üye
yüklediğin oyunların d900i için olduğuna eminsin deme!
 
AKATLI

AKATLI

Üye
arkadaşım nası yüklediğini merak ettim sakın bana normal jar dosyasını usb kablosuyla müzik atar gibi atıyom deme baştan 240*320 oyunlar bul özellikle dikkat et 3D olmasın çünkü D900i çoğu 3D oyunlarda hata verio neyse devam edelim sonra jad maker i indir jar dosyasını jad a çevir sonra soffictik programını indir en iyi si sen siteden ayrıntılı bi şekilde bul oyunu nası atcağını :oke:
 
EqoKraL

EqoKraL

Üye
ben cede nasıl yaptıgını anlat ben d900 üme yüklüyorüm açıyo bazen java oyun hatası diyor okadar...
 
yanıl

yanıl

Üye
:pro:Forumda biraz arasaydın bulurdun ama neyse al senin için ben buldum.
:sn:Sana öncelikle gereken programlar:
1-D900i telefon
2-PCStudio cd si zaten tel. kutusuyla birlikte veriliyor.
3-USB zaten tel. kutusuyla birlikte veriliyor.
4-SoftickPPP programı
5-Uploader programı

YAPACAĞIN İŞLEMLER:

1- Arkadaşlar, ilk olarak telefonumuzu bilgisayara tanıtmalıyız, yani biz telefonun modem özelliğini kullanacağımız için, USB ile Telefonu birbirine bağlamalıyız. Bunun için size verilmiş olan PCStudio adlı yazılım CD’nizi bilgisayarınızda kurun.

2- Kurulumdan sonra telefonunuzun Ayarlar/Telefon Ayarları/USB ayarları/Modem kısmını işaretleyin ve telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.

3- Sonra PCStudio programını çalıştırın, sorgu ekranı çıkınca cevaplayın ve telefonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurulup kurulmadığını kontrol edin. Sağ altta telefonun modeli yazıyorsa mesele yok demektir. eğer yazmıyorsa ya da donanım bulunamadı diye bir uyarı çıkarsa, PC’ınızı yeniden kapayıp acın.

4- Bu basamağı geçtiyseniz diğer iki programı kurmaya başlayalım. Önce SoftickPPP programını kuralım. Çıkan uyarıyı kapatalım ve sonraki seçenekte Use USB Port in Exclusive mode Seçeneğini işaretleyelim. Sonra programı açıp Bluetooth/******l kısma tıklayıp bağlanacağımız portu seçmek için bu sayfayı aynen böle bırakalım. PCStudio programının çalıştığı portu bulmak için Bilgisayarım/Özellikler/Donanım/Aygıt yöneticisi/Modemlerden Samsung modemi bulup sağ tıklayıp özelliklerine bakalım. Modem yazan yere tıklayıp en üstte kaçıncı ...COM yazdığına bakıp SoftickPPP’nin açık bıraktığımız sayfasından bu seçeneği işaretleyelim ve tamam deyip çıkalım.Bu seçenek genelde COM 3 olur, ama sizin PC de değişiklik gösterebilir.Sonra SoftickPPP’yi kapatalım.

5- Bilgisayarımızı kapatıp yeniden açalım. Telefonumuzun USB bağlantısında hala modem seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edelim. SoftickPPP programını açalım ve çıkan uyarıyı kapatalım. Mouse la sağ alttaki SoftickPPP programının üzerine sağ tıklatıp aktif olup olmadığına bakın. Aktif değilse aktif hale getirin ve uyarı çıkarsa kapatın. Sonra yine üzerine gelip durun ve bir bağlantı olup olmadığına dikkat edin. No devices... ile devam eden bi yazı varsa bağlantı yoktur.

6- Şimdi Uploader programını çalıştırın. eğer güvenlik duvarı uyarı verirse Engellemeyi Kaldırın, eğer uyarı çıkmazsa bile, siz yine güvenlik duvarından izin verilenler listesini kontrol edin ve bu programcığın bu listede işaretli olarak bulunmasına dikkat edin. Her şey yolundaysa açılan programın içine aynı klasör içinde bulunan JAD dosyasını ADD tuşuna basarak ekleyin. eğer en alt kısmında ...Jar... diye bi yazı çıkarsa bu; JAD dosyasının bulunduğu klasörde aynı adı taşıyan bir JAR dosyası bulunamadı, demektir. ( Jar dosyası genelde sıkıştırılmış olarak karşımıza çıkar ve Jad dosyasını ekleme sırasında görünmez.)

7- Şimdi telefonumuz ana sayfadayken *#52828378# tuşlarına acele etmeden basalım. (Yoksa Java menüsü çıkmayabilir.) Çıkan ekranda OTA Type Setting e girin ve ordan ******l Bearer OTA yı seçin. Sonra ******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.

8- Tıkladıktan hemen sonra Java Uploader’den eklediğiniz program yok olduysa yüklemeye başlıyor demektir.

9-yükleme işlemi tamamlandığında tekrar yükleme yapacaksanız telefonunuzu yeniden kapatıp aç***ısınız. Zaten bunu yapmazsanız telefon kendini resetlemek zorunda kalır. İşleminiz bittiyse tekrar *#52828378# tuşlarına basıp OTA Type ..... den GPRS Bearer OTA’ yı seçin.

10-yüklemeye devam etmek itiyorsanız her bir yükleme için bu adımları sırasıyla uygulamalısınız.

Ø SoftickPPP yiaçın.
Ø Sağ alt simgeye gelerek bağlantı olduğunu kontrol edin.
Ø Uploader’i çalıştırıp program ekleyin.
Ø *#52828378# Tıkla.OTA Type Settingten ******l Bearer OTAyı seçin ve
******l TEST’ten PPP UP tan USB’yi seçin. Sonra Seri yükleme ye tıklayın.
Ø Her yüklemeden sonra 9. adımı mutlaka uygulamalısınız.

Buda benden olsun;
Softvick PPP nin register şifresi: 380A-017K-2EJF-2SEF
gerekirse diye...:pro:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt