Cube tarafından yeni Stylus destekli i16 Windows Tablet satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Cube tarafından yeni Stylus destekli i16 Windows Tablet satışa sunuluyor
Stylus desteği içeren Cube i16 Windows Tablet gün yüzüne çıktı.



Akıllı telefon pazarı ile birlikte tabletler de son dönemde büyük yükseliş gösterirken, özellikle Apple'ıniPad modelleri ve sonrasında da Samsung tarafından sunulan Galaxy cihazları büyük ilgi görüyor.



Tablet pazarında yer alan üreticilerden bazıları Stylus destekli modeller sunuyorlar, Apple'ın geçtiğimiz sene Eylül ayında sunduğu iPad Pro modeli stylus desteği iel gelmişti ve ayrıca Samsung da geçtiğimiz dönemde Galaxy Note olarak S-Pen desteğine sahip tablet modelleri ile pazarda yer almıştı.

Çinli firmalardan da bir çok tablet geliyor ve Çinli üreticilerden bir tanesi de Cube olurken, bu firmanın yeni tableti, Çin'in en büyük online perakende satıcılarından olan AliExpress üzerinden teknik özellikleri ortaya çıktı.

Aslında bu yeni tablet, Cube i7 Stylus adındaki firma tarafından daha önce sunulan tabletin yeni yonga seti ve USB Type-C desteği içeren versiyonu olarak da adlandırılabilir.

Cube i16 olarak adlandırılan bu tablet Microsoft Windows 10 işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve Stylus desteğine de sahip.

Cube i16 tablet, 10.6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde IPS dokunmatik ekran içeriyor. Intel tarafından geliştirilen Core M3-6Y30 Skylake işlemciden güç alan yeni tablet ayrıca 4GB sistem belleği de barındırıyor.

Bu yeni tabletin dahili veri kapasitesi 64GB olarak belirlenmiş. Bluetooth ve Wireless desteği de içeren bu yeni Cube i16 tabletin bataryası ise 8.600mAh olmakta. Yeni tablet USB type-C desteğine sahip.




Cube tarafından yeni Stylus destekli i16 Windows Tablet satışa sunuluyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tapletmi PCmi Belli Değil :dry:
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Bu nasıl fotoshop altta excell açık gözüküyor açık program mac OS programı :D

Sent from mTalk using lumia950
 


Üst Alt