CREATIVE MUVO T200 2 GB MP3 Çalar Beyaz - FM Radyo / Fiyat / Özellikler / Resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
CREATIVE MUVO T200 2 GB MP3 Çalar Beyaz - FM Radyo / Fiyat / Özellikler / Resimler
Marka: Creative Model: 211.01.01.568 Fiyatı: $69.00+ KDV TL Fiyatı: 106,95 TL+ KDV KDV Dahil: 126,20 TL
Müziğin en küçük hali
Aradığınız tüm cevapları bu küçük Mp3 çalarda bulacaksınız : Creative MuVo® T200.
Renkli ve hafif, bu Mp3 çalar renkli ekranı sayesinde kolay kullanım sağlarken, MP3 çalarınızın durumunu ve çalan şarkının bilgilerini de size gösteriyor. Dahili USB bağlantısı ile gittiğiniz her yerde ekstra bir kabloya ve yazılıma ihtiyaç duymadan verilerini transfer edebilirsiniz.
Hem iş hem eğlence için dizayn edilen MuVo T200, dahili radyo ve ses kaydedici ile birlikte geliyor. Tüm seyahatlerinizde ihtiyacınız olan her şeye sahip.
Kolay bağlantı, hızlı transfer
MuVo T200'ünüzü PC veya dizüstü bilgisayara kolayca bağlayın, ekstra bir USB kablosuna ihtiyaç duymadan verilerinizi transfer edin.

Rock dj
Müzik koleksiyonunuzdan radyoya kolayca geçin ve 32 kanallı radyonun tadını çıkarın. En güncel trafik haberlerini ve yol durumunu kolayca öğrenin!

Renkli LCD ekran
LCD ekranınızı 6 farklı canlı renkli tema ile özgünleştirin.

Anında tak-çalıştır
Yazılıma gerek yok,oynatıcınız PC veya dizüstü bilgisayar ile anında senkronize olur.

Kendi kayıtlarınızı oluşturun.
Düşünceleriniz ve unutmak istemediğiniz şeyleri anında kaydedin. Toplantıları ve konferansları kaydedip, tekrar tekrar dinleyin.

Dahili güç
Dahili pili ile 9 saate kadar1 tek bir şarjla kesintisiz müziğin tadını çıkarın. MP3 çalarınızı PC bağlantısı ile de şarj edebilirsiniz.
1 Pil ömrü kullanıma göre farklılık gösterebilir.
+ Piller sınırlı sayıda şarj işlemine sahiptir ve giderek şarj süresi kısalabilir. Pil ömrü ve şarj sayısı kullanıma ve ayarlara göre değişiklik gösterebilir.

++ Ürünün mevcutiyetini local temsilciler veya ofisler ile kontrol edebilirsiniz. Fiyatlandırma, ürün özellikleri ve mevcudiyet, önceden haber verilmeden değiştirilebilir. Paket içeriği, bölgelere gore farklılık gösterebilir.
 


Üst Alt