Çok güzel hareketler bunlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Çok güzel hareketler bunlar!
SENARYO DEĞİŞTİ
Mustafa Denizli, kendi yazdığı senaryo olan “Kazanan kadro bozulur” anlayışından vazgeçti. Geçen hafta Antalya deplasmanında galip gelen ilk 11, G.Birliği maçında da sahne aldı. Haliyle birbirine alışan oyuncular ezber bozmadı, özellikle son bölümde şıkır şıkır oynadı. İstikrar, 2’de 2 yaptı.

GOLLERE DOYDU
Sezon başından bu yana adeta gol orucunda olan Siyah-Beyazlılar, mönüde ne bulduysa yedi. Ligde ilk kez 4 gol atıp doydu. Karavana vuruşlar ve gol şanssızlığı da aza indirgendi.

TABATA 'YETER' DEDİ
Sezon başında yönetimin eleştiri senaryosunun başaktörü Tabata, artık “Yeter” dedi, sergilediği futbolla kendine geldi, 10.5 değil ama biraz da olsa 10 numara özelliğinin olduğunu gösterdi. Aldığı para tartışılsa da attığı gol “Kumaşta var bir şey” dedirtti.

MUHTEŞEM İKİLİ
Sakatlıktan yeni kurtulan ve fizik olarak tam hazır olmayan Filip Holosko, eski günlerine döndüğünün sinyalini verdi. “Telefon kulübesinde bile çalım atar” yakıştırması yapılan Yusuf Şimşek de Holosko’ya uydu. Slovak oyuncuya attığı pas zeka ürünüydü, kendisine has bilek hareketleri tekrar vizyona girdi.

TUTAR DA ATAR DA
Defansın sigortası olan ve futbola başladığında forvet özelliği bulunan Sivok da gol attı, takım ruhunu ortaya koydu. 2 net gol fırsatı bulması da ‘alternatif golcü’ şıkkını mesaj olarak yolladı.

RÜŞTÜ'NÜ İSPATLADI
Rüştü, her ne kadar yediği golde “Hatalı” diye eleştirilse da ardından 2 net gol pozisyonunda tecrübesini konuşturdu. Maç sonunda taraftara yönelik duygu dolu konuşması ve “Birlik beraberlik olmadan şampiyonluk gelmez” sözü ile başarı formülünü verdi.

LİDERLİĞE DOĞRU
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin yokluğunda ilk kez kulübede sorumluluk alan Tayfur Havutçu, görevini başarıyla yaptı. Takımın özgüven kazandığı maçta, o da antrenörlüğü anlamında ileriye dönük olarak deneyim yapıp takdir topladı.

SIKI SIKI SARILDI
Önce Şampiyonlar Ligi’nden, ardından da geçen yıl kazandığı Türkiye Kupası’ndan daha gruplarda elenen Siyah-Beyazlılar’ın tek tutunacağı dal olan ligdeki iddiası güzel bir galibiyetle devam etti. Rakiplerle puan farkı açılmadı.

DESİBEL DÜŞÜRME
Bu galibiyetin anlamı sadece haneye yazılan 3 puan değildi. Olası kötü sonuçlarda ve sergilenen kötü futbolda taraftarın hedefi olan takım, eskiye oranla kredi kazandı, tribünler gollerde “Yeter” dese de desibeli o kadar yüksek değildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt