Çok Güzel Hareketler Bunlar...

Sponsorlu Bağlantılar

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Çok Güzel Hareketler Bunlar...
14 Şubat 2006 yılında Yılmaz Erdoğan tarafından kurulmuştur. Atolye de eğitim alan çırakların, yazdıkları skeçleri seyirciye sundukları kimi zaman eğlenceli kimi zaman da çok eğlenceli bir alandır..

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan,
----Ayda Taş,Bülent Emrah Parmak,Burcu Gönder,Ersin Korkut,Zeynep Ender İge,Şevket Süha Tezel,Büşra Pekin,Ayça Erturan,Esen Yenenler,Gülsüm Alkam,Murat Eken,Pelin Öztekin,Metin Keçeci,Hamdi Kahraman,Nazmi Kahraman,Şahin Irmak.
Yazan: Çırakların Kendileri
Yöneten: Yılmaz Erdoğan
 


dreamboys69

dreamboys69

Üye
bu tvde yayınlanmadan önce beşiktaşta bkm mutfakta oynanıyordu.yani tvden öncede oynuyorlardı bunlar;)
 
Daisy

Daisy

Üye
Evet arkadaşlar gerçekten başarılı işler çıkaran bir topluluk.
Okul dergisi için röportaj yapıp yapamayacağımızı öğrenmek için 4 arkadaş BKM'ye gittik. Sanat danışmanları ile görüştük. Röportajın mümkün olmayacağını söyledi. Fakat yaptığımız görüşmede bizlere BKM'nin bir kafe olarak kullanıldığını, 7den 70e herkesin sanat adına bir arada olmalarını sağlamak için çabaladıklarından bahsetti. Hatta gittiğimiz akşam orada bir üniversite öğrencisinin kısa filmi yayınlanacaktı ve bütün ekip buna destek olacaktı. Zamanla kafe olarak daha çok anılmaya başlanıcaktır, şu anda pek çok kişi kafe olarak da faaliyette olduklarını bilmiyor çünkü.

Yalnız dikkatimi çeken bir konu oldu; kapıda duran 2 kişi - güvenliktiler sanırım - , aşırı derecede kaba davrandılar. Ne var? Ne istiyorsunuz? şeklinde sert bir yaklaşımda bulundular fakat ekip gayet içten ve samimi idi. İmkanınız olursa gösterilerini canlı olarak izleyin derim. ;)
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Oldukça saçma ve gereksiz buluyorum. Soytarılıktan başka birşey değil. Gerçek tiyatro ve tiyatrocuları izlemeyi yeğlerim.
 
Daisy

Daisy

Üye
Küçük çaplı skeçler olduğunu düşünürsek bence pekte fena değil. :)

Fakat benim anlayamadığım kısım, bu programın formatı sadece komedi mi?
Sonuçta icra ettikleri şey tiyatro ve takdir edersiniz ki tiyatro sadece komediden oluşmuyor. İnsanlar yavaş yavaş tiyatronun sadece komediden ibaret olduğunu düşünmeye başlayacaklar. Tamam belki ara sıra toplumsal konular hakkında da skeçler yazıp oynuyorlar fakat hepsi komediyle insanlara aşılanmaya çalışılıyor.
 
dreamboys69

dreamboys69

Üye
her hafta muhakkak izleriz:oke:
 
Daisy

Daisy

Üye
Yarın sanırım 12 skeç birden oynayacaklar yılbaşına özel. :)
Zaten geçtiğimiz pazar günü bu sebeple yayınlamamışlardı.
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yılmaz Erdoğan Hazırlıyor Diye Normalde İzlemiyorum..

Ama Oynayanlar Gerçekten Hakkını Veriyor.. :oke:
 
Lord_um

Lord_um

Üye
çok güzel paylaşım bunlar :D teşekkürler dreamsgirl... bkm mutfak süper, her hafta zevkle izliyorum. ÇÇGH :D
 


Üst Alt