Çok Acil Yardım Telefon Hiç Açılmıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
Çok Acil Yardım Telefon Hiç Açılmıyor :(
Huawei İdeos x5
bi kaç gndur telefonumu arayanlar telefona neden bakmıyorsun diye kızmaya basladılar bnde telefon çalmıyrduki dedim bi telefonla kendi telefonumu aradım tlefon çalıyor ama bnm telefonda tık yok :S bnde tekrar 2.3.5 i kurmaya kalktım bu sefer update failed diyr ve yuklenmıyor butun romları denedm hep hata veriyor napmam lazım ? dload klasörunu telefonuun kendi hafıza kartına atıyrm olmuyor .. Clockwork kurdum telefona revocery.img dosyasını değistirerek .. ses + telefon açma tuşuna bastım oraya girdim ordan şu işlemleri yaptım;


-Wipe data/factory reset ardından


-Wipe cache partition


-Advanced e girip wipe dalvik yapıyoruz ondan sonra


-Mounts and storage giriyoruz sırasıyla


Format boot/Format Cache/Format data/Format System


Sonra reboot system now a tıklaım ve telefon artık açılmıyor mavi ekranda kalıyor mavi ekranda ise pc ye bağladığımda bağlantı kuruldu diyor ama 250 mb lık bi alandı galiba o gelmiyor ? Bu Ekran geliyor hep?





Ses +/- açma tuşuna bastığımda ise pembe ekran geliyor orda hafıza kartına dload klasörünü atıyorum upacking yazıyor ama instale geldiğinde upload failed hatası veriyor napmam gerekiyor arkadaşlar :'( .. .cust_backup klasörünün orjinal yedeğini kopyalamıstım pcde duruyor ..





ESKİ HALİNE NASIL GETİREBİLİRİM telefon rootluydu garantiye göndersem ne diye göndereyim ?
 


xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
yuh yaa birisimi cevap yazmaz
 

senam38

Üye
bot menü açılıyormu kardeş
 

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim mavi ekran ile pembe ekran geliyor hafıza kartına dload klasörünü atıyorum yüklemeye geçiyor upacking diyor orayı bitiriyor install e geliyor orda update failed hatası veriyor ? pembe ekranda filan pcye bağlantı kurulmuyor resimdeki ekran geliyor !
 

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
SONUÇ BU

 

mancukya

Üye
O teli bir sekilde Download mod yada recovery mods almazsan calismiyacaktir. Huawai icin tus kombinesini bilmiyorum bilenler yazsinlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt