Çocuklarda Endişe - Tamar E. Chansky

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Çocuklarda Endişe - Tamar E. Chansky
Çocukluğun yaşamın tasasız ve mutlu bir dönemi olduğunu sanırız. Oysa giderek daha çok çocuk gece altını ıslatmaktan ana babadan ayrılamamaya karın ağrılarından kâbuslara hatta okula gitmeyi reddetmeye kadar varan semptomlar sergileyerek ana babayı çaresizlik ve üzüntüye sevk etmekte.
Bütün çocukların korkuları vardır ama bunların ne zaman rahatsızlığa dönüştüğünü pek çok ana baba bilemez. Tahmin ettikleri zaman da endişe bozukluğu fobiler tikler vb. rahatsızlıklar karşısında nasıl hareket etmeleri gerektiğini kestiremezler.

Bu kitapta konunun uzmanı deneyimli çocuk psikologu Dr. Chansky sosyal kaygılar travma sonrası bozukluğu saç yolma obsesif kompülsif bozukluk gibi çocukluk endişelerinin tümünü inceleyerek çocuğunuzu güvenli bir ruh sağlığına ulaştıracak bir program sunuyor.

Günümüzün medya bombardımanına uğramış toplumundan çocuklarımızı sakınmamız ne yazık ki mümkün olamıyor. Bu kitapta sunulan basit ama güçlü çözümler sayesinde ana babalar çocuklarının şimdi ve gelecekte gereksiz yere acı çekmelerini önleyebilecek bir donanıma sahip olacaklardır.
"Çocuklarda Endişe kusursuz bir kitap türünün en iyisi."
-Dr. Judith S. Beck Pennsylvania Üniversitesi-

Kitap Kapak



Çocuklarda Endişe
Çocuğunuzu Korku Kaygı ve Fobilerden Kurtarmanın Güçlü Pratik ve Etkin Yolları
Tamar E. Chansky
Kuraldışı Yayınları
Baskı Tarihi: Ağustos 2009
ISBN: 9789752751408
Sayfa: 304
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
796
yavuzkaraca
Cevap
3
Görüntüleme
914
BeratShark


Üst Alt