civciv nasıl iyileştirilir..

Sponsorlu Bağlantılar

seker6067

Üye
ben 2 tane civciv aldım biri sağlıklı biri halsis yürümüyo yatıyo bizim gibi ölüyomü ama nefes alıyo
 


GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kabiz civciv e sorcan
 
Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
Weteriner tek çözüm yolu gibi kardes
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim civcivlerimde kabız olmuştu bir kere :D sonrada ölmüşlerdi :(

şimdi yine aldım ama bu sefer minik civcivlerden değil büyük civciv aldım daha böyle tavuğumsu duruyorlar normal civcivden biraz daha büyükler biri kapalı kahve kanat uçları siyah biri açık kahve biride sarı... Sarı olan terör estiriyo kıpır kıpır yakalamak falan imkansız :D tavuk oldukları için isimlerinide kız ismi koydum ayşe fatma ve hayriye :d: civciv yemi dedikleri birşey aldım karışıkmış baya başka birşey vermene gerek yok bunda her vitamin var sadece su ver yeter dediler doğrudur dimi pek güven olmuyor hayvan satıcılarına :)
 

cmmes

Üye
Bugün komşumuz seyahate çıkacağı için bize bir civciv emanet etti. Suyunu yemini falan her şeyini verdik ama pek mutlu gözükmüyor aynı zamanda yüzünü sürekli kutunun duvarlarına çeviriyor bir köşede dışkısı biraz sulu sabah balkonda duruyordu ama çok güneş gelince salona aldım sorun ne olabilir, civciv için ne yapabilirim?? unutmadan da söyeyeyim civcivin içine su kabını koyduğumda onu deviriyor bunun herhangi bir nedeni olabilir mi ?
 

Misafir

Civcivi hasta olanların ne yapması gerekir ? 1. Sıcak suyu bir kavanoza koyup yanına koyun . 2. Civcivi koyduğunuz koliyi balkonda bekletin ve perdeyi açarak güneş görmesini sağlayın .
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


Üst Alt