çinekop nasıl pişirilir

Konu, 'Deniz Ürünleri' kısmında pelın_ tarafından paylaşıldı. Okunma: 3807 | Cevaplanma: 2

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 500 gr çinekop balığı
    1 adet limon
    Yarım fincan sıvıyağ
    1 adet soğan
    Tuz
    Karabiber
    Maydanoz

    Yapılışı:

    Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz Tuzlayıp biberleyiniz Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk altını üstünü pişiriniz Maydanozu ince kıyınız Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız


    İntifada bunu beğendi.
  2. öyle bir anlatım Olmuşki bir an. biraz sonra balık masaya gelicekmiş gibi hissettim budamı gol değil :(
    pelın_ bunu beğendi.
  3. bırazda meslegımı yapıyım dımı forumda:)
Yüklüyor...
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.