Çin malı İPhone 4 Yetersiz Bellek Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

tlga009

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı İPhone 4 Yetersiz Bellek Sorunu
Arkadaşlar internet ayarlarını yaptım 0.facebook'a sorunsuz giriyor fakat örneğin ana sayfadan başka bir yere geçiş yapınca yetersiz bellek diyor ve başka bir yere giremiyorum telefona 8gb hafıza kartıda aldım ama internete girerken telefonun kendi hafızasından giriyor sanırım çözümü bilen varsa yardım edebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim :)
 


mulzazer

Üye
arkadaşım operadan yada kurduğun herhangi bir browserdan internete girersen bu hatayı vermez,telin kendi browsserenı kullanma ;)
 

tlga009

Üye
    Konu Sahibi
Opera yı yüklemiştim ama ordan internete bağlanamıyor sorununu veriyor :S
 

tlga009

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen birisi yokmu ya :(
 

hakkaya53

Üye
bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen birisi yokmu ya :(

bende de opera çalişirken şimdi çalişmiyor.kaldirip yeniden yüklemek istiyorum ama olmuyor.nasil bir yol izleyebilirim bilgisi olan varsa ve paylaşirsa sevinirim.
 
By_Yasir

By_Yasir

Üye
1 aya yakındır Çin maLı ayfon4 kuLLanan biriyim normaL internete girebiLiyorum ama facebook'a girmeye kaLkıştığımda bana yetersiz beLLek diyo yardımcı oLacak biriLeri yok mu ?????
 
abandonware

abandonware

Üye
yardım edecek birini bulamazsin boş yere uğraşma. ah keşke çin mali alacağına samsung star 3 filan alsaydın.
 

tuncerxx

Üye
vlan açın opera miniyi açın accepet kabul et ve yükle sonrasında gsm interneti seçip tekrar opera miniyi açın işlem başarılı bir şekilde sonuçlanacaktır
 

ca0061

Üye
tabiki de var operAYI yukle bide kullandıgın telefonun jar desteklı yazılım kullanışldı farklı yazılımlar dene. bi ara bende de verdi farklı bi imeı atınca ortadan kalktı :)
 


Üst Alt