ÇİN MALI Android 2.2 ÇOK UCUZ TELEFON

Sponsorlu Bağlantılar

mitat03

mitat03

Üye
    Konu Sahibi
ÇİN MALI Android 2.2 ÇOK UCUZ TELEFON
arkadaşlar çin alış veriş sitesinde çok uygun fiyatta bir çok özelliklere sahip türkçe menüsü olan bir telefona rastladım sizlerle paylaşmak istedim almak isteyene üçretsiz kargo hizmeti var ayrıca dünyanın her yerine gönderiyorlar telefonun fiyatı 148 dolar

resim ekleyemedim siteye bakıp inceleye bilirsiniz


Marka:-Modeli:A5000Renk Gövde:Gri Özel Özellikler:Android 2.2 sistemi, WiFi / G-Sensor, Optik trackpad, Kamera 8X dijital zoom ve ses, kamera ile flaş ışığı, DV kaydı varIMEI:BenzersizFormatı:Bar TelefonCep Telefonu Ağırlık (Pil)120gramsİşletim sistemi:Android 2.2CPU:MediaTek MTK6516 416MHZ işlemciLCD Ekran:3,5 inç dokunmatik ekran (çözünürlük 240 * 320)Dokunma Duyarlı:EvetAğ Gruplar:Quad-band, 850/900/1800/1900MHzSIM Yuvaları:(Çift) 2 SIM Yuvaları + Çift Network Standby (Tek Parti Sohbet Only)Veri Bağlantıları:WiFi, WAP, GPRS, SMS, MMSBluetooth:Bluetooth V2.0Bluetooth Stereo Müzik Profili:EvetAğ:GSMWiFi / Kablosuz LAN / WLAN:Evet. WiFi 802.11b / gKonuşmacılar:1 HoparlörHafıza Yuvası Tipi:32GB'a kadar Transflash TFHafıza Built-in/Included:Dahili 212MB olarak (Kart dahil Hayır Bellek)Dijital Fotoğraf Makinesi (ler):300K Piksel Kamera. Resmi Max Çözünürlük (480 * 320)Oynatma Formatları:MP3/3GP/MP4/JPG/TXTTV Tuner:Dahili TV Tuner (SECAM / PAL / NTSC)FM Radyo Tuner:Dahili FM Radyo Tuner (destek hoparlör) içindeSes Kaydı:DesteklenenDiğer Özellikler:E-posta, hava durumu, Hosting, Kiralık Ev, ES Dosya Gezgini, Advanced Task Killer, MSN Talk, Voice Dialer, ThinkFree Mobile, vbUygulamalar:Indirilebilir MarketPiller:2 * 1800mAh lityum iyon şarj edilebilir pil (gerçek 1200mAh)AC Şarj:110 ~ 240V AC şarj cihazı (AB Plug dahil)USB Port üzerinden şarj edin:EvetTelefon Dil (ler):/ Geleneksel Çince Basitleştirilmiş Çince / Endonezya / Türkçe / Almanca / İspanyolca / Portekizce / İtalyanca / Malay / Fransızca / Rusça İngilizceKullanım Kılavuzu:Çinli kullanıcı kılavuzu dahilDiğer Aksesuarlar:Klibi ile 1 * 3.5mm kulaklık Kulaklık2 * 1500mAh lityum iyon şarj edilebilir pil (gerçek 1200mAh)1 * USB Data / Şarj Kablosu1 * Yazılım CD'siÜreticinin Garanti:fiziksel zararlar hariç 12 Ay (şartları ve ayrıntılar için teknik özelliklere bakın)

 
  • Beğen
Tepkiler: byturkcell ve kol@j


kol@j

kol@j

Üye
teşekkürler...

böyle bir çin sitesinden ben de bir ürün almak istedim de ücretsizdi de...
çine ve amerikaya mı ne sadece...

tahminim dağıtım merkezi olan ülkelerde ücretsiz kargo...

ama bilene bir danışmak lazım...

teşekkürler

----------Eklendi @ 20:53:28 ---------- Yazıldı @ 20:51:19 ----------

gerçi dikkat ettimde...
TRY şeklinde para birimi de dönüştürüyor.

fiyatın orada seçiliyor.
 
kadikoy

kadikoy

Üye
Turkiyeye geldigi zaman kesinlikle alirim
2 sim,wifi,TV ,3G ,ANDROID BU FIYATA COOOK UCUZ...:heyo:

 

murat23351

Üye
Turkiyeye geldigi zaman kesinlikle alirim
2 sim,wifi,TV ,3G ,ANDROID BU FIYATA COOOK UCUZ...:heyo:

arkadaşlar bu çin sitelerinden böyle tlf alan oldu mu android veya windows işletim sistemli alıp kullanan oldu mu ?? yoksa işletim sistemli çakma mı herşeyi ?? eğer gerçek android veya windowsa kaçmaz derim ben...
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Bilinmemiş duyulmamış markalı çin malı telefon bir kez kullandım onu da 2 gün.
Hoparlörü kulak tırmalardı kulaklığı takıp müzik dinleyip dediğim de ses diye birşey çıkmazdı.
10 dk arama yapınca kulağım yanardı,başım agrırdı sar deyeri fazlasıyla yüksekti.
O yüzden bilmediğim markalara yönelmem.
 
  • Beğen
Tepkiler: uNdeRqr0unD

delikanli53

Üye
Bu telefonun aynısından ve aynı linkten (burada görmemiştim ben buldum) aldım. Telefon geldi, dokunmatiği olsun işlemci hızı olsun süperdi. :evet:

sonra hattımı taktım çalıştırdım 1 hafta sonra fıss :hmmm
ikinci sim yuvasına taktım o da bir hafta sonra fıss :angry:

İnternette tam 1 haftadır bu telefonun imei işini yaptıracak adam arıyorum. telefonculara gösteriyorum, birisi yok işlemcisi yeniymiş, birisi yok bunun için cihaz çıkmamış, farklı farklı şeyler söyleniyor.

Bilgisayara takıyorum MT65xx Android Phone diyor, ne xp nede win7 için driver yok. Bluetooth ile bağlantı kurmayı bir şekilde becerdim ona da imei yazdırılamıyor.

İşte böyle alırsanız elinizde kalma ihtimali var, ha bu işi yapabilecek birisi de varsa yazsın buraya ücret karşılığı yaptırayım bunu (istanbul için tercihimdir)
 
uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Bence Almayın.Ben myphone aldım şimdi hoparlörden ses gelmiyor ve dökülüyor telefon.Arkadaşımda çin malı dokunmatik vardı dokunmatik demeye bın sahıt lazım ekranın altına tuş koyuyosun sanki oraya basıosun ona göre :)
 

delikanli53

Üye
Bence Almayın.Ben myphone aldım şimdi hoparlörden ses gelmiyor ve dökülüyor telefon.Arkadaşımda çin malı dokunmatik vardı dokunmatik demeye bın sahıt lazım ekranın altına tuş koyuyosun sanki oraya basıosun ona göre :)

imei problemi harici bu telefonu diğer çin telefonlarla kıyaslamayın derim. bende istanbuldayım yakınsak uğrarsın gösteririm telefonu :) (tuzla tarafındayım)
 

gokhansoy

Üye
buradaki bilgiler yardımcı olabilir
 
ricardo45

ricardo45

Üye
ne güzel çin çakması htcye benziyor,fiyat iyi ortam iyi ama iyi ve sorunsuz çıkma ihtimali 23.718.657.390 da 1
 
dufy85

dufy85

Üye
evet gerçekten htc nin çakması. ya bu cihazlara para kaptırmayın bence.

yoksa üzülürsünüz :)
 
technoshark

technoshark

Üye
porshe görünümlü tofaş hesabı :)

Bırakın abi çin malı cihazları..
 
dufy85

dufy85

Üye
böyle çin malı smartphone almak akıl karı değil.

isterse android froyo olsun
 
technoshark

technoshark

Üye
yanlız bu dakikadan sonra android işletim sistemli telefon alınmalı sadece.. başkası yalan bence
 
dufy85

dufy85

Üye
evet ama çin malı yinede tavsiye etmem ne servisi var ne parçası.
 
technoblue

technoblue

Üye
boş yere para kaybından başka birşey değil. verilen paraya yazık. @dufy85 e katılıyorum ne servisi var ne parçası. bi sıkıntı olunca ortada kalıyorsunuz.
 
buket2

buket2

Üye
bu şekilde bilinmedik telefonlara para yatırmak bence akıllıca değil. ayrıca dediğin fiyata hemen hemen yakın bir sürü smartphone'ler var piyasada ... ne sorun çıkartacağı belli olmayan saatli bomba bunlar valla :) ben güvenip almazdım şahsen....
 
Ocean258

Ocean258

Üye
Çin malından uzak durmak en ıyısı gercekten.. bozulduktan sonra dırek çöpe at.. bı yarar gelmıo cunku..
 
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Çin malı çakma cihazları tercih etmem:yuru
 


Üst Alt