çiçek ve su....

Sponsorlu Bağlantılar

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
çiçek ve su....
Günün birinde bir çiçek ve su karşılaşırlar ve arkadaş olurlar.
Önceleri birliktelikleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder.
Gel zaman git zaman çiçek bu birliktelikten ötürü o kadar mutlu olur ki içi içine sığmaz.Artık ve anlarki suya aşık olmuştur.İlk kez aşıkolan çiçek etrafa güzel kokular saçar.
zaman gelir suda çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır.Zannederki çiçeğe oda aşıktır ama suda ilk kez aşık olmuştur.Yada öyle olduğunu zanneder.Günler ve aylar birbirini kovalar.Ve çiçek "acaba su da beni seviyor mu"? düşünmeye başlar çünkü su pek ilgilenmez çiçekle,halbuki çiçek alışkın değildir böyle bir soluk sevgiye. Ve dayanamaz çiçek. suya "seni seviyorum " der. su " ben de seni seviyorum" der.aradan zaman gecer ve çiçek yine " seni seviyorum" der. Su yine "ben de " der.Çiçek sabırlıdır.Bekler,bekler,bekler.Artık öyle bir duruma gelirki çiçek koku saçamaz etrafa.Ve son kez suya " seni seviyorum " der.Su da ona
"söyledim ya! ben de seni seviyorum" der.Ve gün gelir çiçek yataklara düşer.Hastalanmıştır çiçek,rengi solmuş,cehresi sararmıştır.Yataklardadır artık çiçek suda başında bekler çiçeğin,keder ve endişe içinde.
Bellidir artık çiçek ölecektir.Ve son kez başını cevirerek çiçek suya "ben seni gercekten cok seviyorum" der ve çiçek hüzünlenir.Su bu durum karşısında hastalığının ne olduğunu öğrenmek için bir doktor çağırır.Doktor gelir ve çiçeği muayene eder.Sonra doktor şöyle der.
"Hastanın durumu artık ümitsiz,elimizden bir şey gelmez."Su,sevgilisi olan çiçeğin ölümüne neden olan hastalığın ne olduğunu merak eder ve sorar.
Doktor şöyle bir suya döner ve şöyle der:
"Çiçeğin bir hastalığı yok,bu çiçek sadece susuz kalmış"der.


Aşk mecnun olmakla bitmiyor.
Zaten su da su değildir.
Çölde olmadıkça, yanmadıkça, leylaca şubat soğuğunda,
Mecnun hesabına sevmek te yetmiyor, ölmek te
Haberi olmadıktan sonra sevdiğinin
Su olmak da yetmiyor, uğrunda ölmek de ,ÖLÜMÜNE SEVMEKde...
 


POWER

POWER

Üye
"Çiçeğin bir hastalığı yok,bu çiçek sadece susuz kalmış"der.

tıpkı benim gibi yani... Susuz bırakan "Su" lara tek sözüm "Yazıklar Olsun" dur...
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:(:(
 


Üst Alt