Cep Telefonunuzdan Dk Dk Yer Takibi Yapılabilirsiniz!

Sponsorlu Bağlantılar

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonunuzdan Dk Dk Yer Takibi Yapılabilirsiniz!
arkadaslar eger konu acıldıysa beni uyarın cunku 3 gundur nete giremiyorum, konuyu haber bölümümüzde yetkili olmadıgım için acamadım ama bir web sitesi yanılmıyorsam 12 ytl ye cep telefonunuzdan sizleri takip ediyor hemde 12 lira gibi dusuk bi rakama. benim için önemli olan rakam degil tabiki, özel hayata karısma durumu. birileri sizin saat kacta nerde oldugunuzu dakika dakika ogrenebilir. bana sorarsanız bu işi emniyet hariç bir yerin uygulaması dogru degildir. hatta bu duruma ilgisiz kalan bir hukuk - yargı sistemide... konuyu reklam olsun diye acmadıgım farkındasınızdır. sadece haberin gercek oldugunu görmeniz için veriyorum!! buna gsm sirketlerinin haricinde nasıl ulasabiliyor birileri orasıda muallakta. soylemesi benden, yorumlar sizden
 


Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
ya ne desem bilmiyorum.bu hem iyi hemde kötü bişe.aile büyükleri cocuklarını anında bulabilmeleri için güsel bişe.ama bu işlevi suistimal olarak kullanılırsa kötü.örneğin kız arkadaşınızı takip ettirmek çok kötü.yada tefeciler bunu alacaklarına yaptırlarsa oooo.bence hem iyi hem kötü.olsada olur olmasada...
 

seckinkoybasi

Üye
"Bu sistemi kullanacak aileler sadece 18 yaşın altında bakmakla yükümlü oldukları çocuklarını takip etmekte kullanabilirler. Bunun haricinde aile bireylerinin takibi ancak bilgileri dahilinde yapılabilir.
Bu sistemi kullanacak iş yerleri veya kurumlar sadece çalışanlarını mesai saatleri içinde takip etmek için kullanabilirler. Bunun haricindeki takipler ancak kullanıcının bilgisi dahilinde yapılabilir.
Bu yazılımı satın alan müşteriler yukarıdaki kullanım amaçlarını CepTakip.com abonelik sözleşmesiyle taahüt etmek zorundadırlar. Aksi takdirde ürünün satışı yapılmaz."

sitede böyle yazıyor ama inşallah sonuna kadar uygulanır
 
iceboy

iceboy

Üye
Boyle servislere uye olabilmek icin telefonunuza gelen mesajdaki sifreyi girmeniz, yada onaylamaniz gerekiyor. Yani herkes, her istedigi kisiyi telinden takip edemez.

Cok iyi bir yontem bence. Ozellikle dunya her gecen gun daha cok kotulesirken, cocuklarin, sevdiklerimizin nerede olduklarin hakkinda en azindan bilgimiz olur.

Ve aile bireyleri kandirildiklari zaman cocuklarinin gercekte nerde oldugunu ogrenebilirler...
 
hidayet

hidayet

Üye
şimdi böyle olursa ben nasıl ufak kaçamaklar yapacam babam bakar canımı yakar
 

dogrumustafa

Üye
aradan biraz vakit geçmiş ama bu program elinizde varmı nereden indirebiliriz
 


Üst Alt